Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Chinezii au construit cel mai lung pod plutitor din lume VIDEO

Postat la: 12.01.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

China a inaugurat recent cel mai lung pod plutitor din lume peste râul Hongshui. Construcţia, cu o lungime de peste 5 kilometri, a fost deja înscrisă în Cartea Recordurilor.

China este cunoscută pentru construirea unor atracţii extreme, precum poduri de sticlă sau pasarele turistice amplasate la înălţimi ameţitoare. Ţara asiatică revine acum încă o dată atenţie prin inaugurarea la 1 ianuarie în judeţul Luodian, din provincia Guizhou, a acestei platforme plutitoare. Structura este formată din blocuri de plastic ancorate. De-a lungul său există peste 20.000 de obiecte plutitoare, inclusiv o raţă gigant folosită în timpul zilei ca centru de antrenament pentru sporturi acvatice.

În cursul serii, platforma este iluminată de sute de beculeţe care o transformă într-un adevărat spectacol de lumini. Aria acoperită de pistă este de 54.000 de metri pătraţi şi se estimează că este nevoie de aproximativ 10 ore pentru a traversa tot drumul. După deschiderea sa în prima zi de Anul Nou, peste 60.000 de persoane au vizitat această construcţie impresionantă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE