Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cel puţin trei răniţi, după ce un individ a atacat mai multe persoane cu un cuţit, în Viena

Postat la: 08.03.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Trei persoane au fost grav rănite miercuri la Viena, după ce un individ a atacat cu un cuţit un bărbat şi două femei cu vârste cuprinse între 40 şi 50 de ani, în apropierea parcului de distracţii Prater informează site-ul agenţiei APA.

O altă persoană a fost rănită la scurt timp, într-un atac similiar, însă poliţia nu a putut determina încă dacă există o legătură între cele două incidente. Primul incident a avut loc în districtul Leopoldstadt, la ieşirea de la staţia de metrou Nestroyplatz, aflată în apropierea parcului de distracţii Prater. Autorităţile caută atacatorul, care a reuşit să fugă de la locul faptei. Motivul atacului nu este cunoscut.

Poliţia a anunţat că atacul a avut loc în jurul orei 19.45 (ora României, 20.45). "Un bărbat a atacat o familie - tatăl, mama şi fiica lor de 17 ani - cu un cuţit. Cei trei au fost grav răniţi, iar vieţile lor se află în pericol. O jumătate de oră mai târziu a avut loc un alt atac şi o altă persoană este în stare gravă. Nu cunoaştem motivul, sau dacă există vreo legătură", a declarat un purtător de cuvânt al poliţie.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE