Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cel puţin patru morţi şi 15 răniţi într-un atentat la Ierusalim

Postat la: 08.01.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un camion condus de un palestinian a intrat, astăzi, într-o mulţime de pietoni pe o promenadă populară din oraşul Ierusalim, în Israel, potrivit Reuters. În urma incidentului şi-au pierdut viaţa patru persoane, iar cel puţin alte 15 au fost rănite.

"Este un atac terorist", a precizat un purtător de cuvânt al poliţiei israeliene pentru Radio Israel. Autorităţile au mai adăugat că toate cele patru victime, trei femei şi un bărbat, aveau mai puţin de 30 de ani. Un şofer de autobuz, martor la atac, a spus pentru postul de radio că TIR-ul a intrat într-un grup de soldaţi, care au început să tragă asupra atcatorului, iar acesta a întros vehiculul ca să-i lovească din nou. "L-au împuşcat", a mai precizat martorul citat. Posturile TV israeliene au afirmat că şoferul a fost ucis, iar imaginile surprinse afişează găuri provocate de gloanţe în parbrizul camionului. Radio Radio a precizat că atacatorul este palestinian, dar nu a oferit publicului numele acestuia.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE