Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cea mai mare captură de droguri din istoria Columbiei: 12 tone de cocaină. Cine este omul pentru capturarea căruia SUA au oferit o recompensă de 5 milioane dolari

Postat la: 09.11.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Preşedintele Columbiei, Juan Manuel Santos, a anunţat miercuri că poliţia a descoperit 12 tone de cocaină, cea mai mare captură de droguri din istoria acestei ţari.

Drogurile au fost descoperite depozitate subteran. 400 de poliţişti de la anti-narcotice au pătruns în cadrul a două plantaţii de banane, în provincia Antioquia, aproape de graniţa Columbiei cu statul Panama. Cel mai probabil, cocaina urma să fie adusă în Statele Unite.

Niciodată în cei 40 de ani de când am început lupta cu traficul de droguri nu a existat o captură de o asemenea magnitudine, a spus Santos. "Datorită unei operaţiuni a poliţiei cu ajutor informaţional de peste mări, din ţări prietene, a fost înregistrată cea mai mare confiscare din istorie", a anunţat preşedintele Santos, care a fost fotografiat alături de poliţişti şi de pachetele cu droguri expuse pe un câmp.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE