Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ce isi doreste Printul George de Craciun! Tatal sau i-a trimis deja Mosului scrisoarea

Postat la: 01.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Printul William i-a inmanat lui Mos Craciun personal scrisoarea fiului sau in care i-a scris ce-si doreste de sarbatori. Micutul George nu este prea pretentios anul acesta si i-a marturisit Mosului ca a fost cuminte.

In timpul vizitei sale in Finlanda, Printul William s-a oprit in dreptul unui Mos Craciun si i-a inmanat simbolic scrisoarea fiului sau, in care a scris cu litere mari si stangace (caci abia a invatat sa scrie) ce-si doreste sa gaseasca sub brad.

William a gasit oportunitatea perfecta la Targul de Craciun din Helsinki (capitala Finlandei) pentru a-si face datoria fata de fiul sau si a trimite scrisoarea la mult indragitul destinatar. Cand l-a vazut pe Mos Craciun, William si-a scos hartiuta din buzunar si i-a inmanat-o, indicandu-i ca George a fost un baietel cuminte anul acesta:

„Pentru ca te-am vazut, am sa-ti dau aceasta scrisoare. Nu cere prea multe, asadar, cred ca un cadou este suficient", i-a spus William Mosului, conform metro.co.uk. printul George nu cere anul acesta decat o masinuta de politie. Mosul ii va darui, cu siguranta, ceea ce-si doreste, mai ales ca William l-a asigurat ca micul print a fost ascultator.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE