Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ce a descoperit FBI despre individul care a omorât 5 oameni într-un aeroport din SUA

Postat la: 18.01.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Esteban Santiago, bărbatul care a omorât cinci persoane, pe 6 ianuarie în incinta Aeroportului Fort Lauderdale din Florida, le-a declarat agenţilor FBI că a comis atacul în numele reţelei teroriste Stat Islamic. Santiago a deschis focul, pe 6 ianuarie, în incinta Aeroportului Fort Lauderale, omorând cinci persoane şi rănind altele.

Individul susţine că a comis atacul în numele reţelei teroriste Stat Islamic, însă agentul FBI Michael Ferlazzo nu a precizat dacă inculpatul este membru sau simpatizant al organizaţiei fundamentaliste sunnite. Anterior, autorităţile din Alaska au declarat că Esteban Santiago ar avea probleme psihice, după ce afirmase la audieri că auzea voci şi că mintea i-ar fi fost controlată de CIA. În discuţiile cu agenţii FBI, individul nu a mai făcut referire la aceste lucruri. Organizaţia teroristă Stat Islamic nu a revendicat atacul din aeroport.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE