Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Casa Albă: Decizia lui Manafort de a pleda vinovat nu are legătură cu victoria lui Trump din 2016

Postat la: 15.09.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Casa Albă a transmis vineri că decizia fostului şef de campanie al preşedintelui Donald Trump, Paul Manafort, de a se declara vinovat şi de a coopera în ancheta privind amestecul Rusiei în alegerile din SUA nu a avut nimic de-a face cu victoria lui Trump din 2016, relatează Reuters.

"Acest lucru nu a avut absolut nimic de-a face cu preşedintele sau cu victoria sa în campanie prezidenţială din 2016", a declarat purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Sarah Sanders. "Nu are nicio legătură", a adăugat aceasta.

Paul Manafort a acceptat cooperarea în cadrul acordului prin care a pledat vinovat pentru accelerarea noului proces, au declarat procurori federali americani. Paul Manafort va pleda vinovat la acuzaţii de infracţiuni federale, în cadrul unui acord cu echipa procurorului special Robert Mueller.

Biroul Federal pentru Investigaţii (FBI), Senatul SUA şi Camera Reprezentanţilor anchetează cazul ingerinţelor Rusiei în campania electorală şi presupuse contacte între apropiaţi ai preşedintelui Donald Trump şi oficiali ruşi, iar procurorul special Robert Mueller coordonează investigaţiile. Cel puţin trei membri ai fostei echipe de campanie electorală a preşedintelui Donald Trump - Paul Manafort, Rick Gates, George Papadopolous - sunt inculpaţi în investigaţia din SUA privind ingerinţele Rusiei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE