Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Casa Albă confirmă vizita cancelarului german, Angela Merkel

Postat la: 08.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cancelarul german, Angela Merkel, se va întâlni săptămâna viitoare, la Washington, pentru prima dată, cu preşedintele american, Donald Trump, a confirmat marţi Casa Albă. Merkel, a cărei vizită la Casa Albă este programată pentru data de 14 martie, a discutat telefonic cu Trump în luna ianuarie.

Cancelarul german, Angela Merkel, va discuta cu preşedintele SUA, Donald Trump, despre summitul G20 ce va avea loc în Germania, precum şi despre viitorul relaţiilor transatlantice, a anunţat luni purtătorul de cuvânt al şefei executivului de la Berlin, Steffen Seibert. Cu prilejul primei sale deplasări la Washington după învestirea în funcţie a preşedintelui Trump, Merkel îi va face cunoscute liderului de la Casa Albă problemele pe care cabinetul său se aşteaptă să le vadă pe agenda summitului G20, prevăzut pentru 7 şi 8 iulie la Hamburg.

Seibert a menţionat că şefa guvernului nu va fi însoţită de o delegaţie de afaceri în timpul primei sale vizite la Casa Albă din mandatul lui Donald Trump. Merkel şi Trump au avut un început de relaţie furtunos, marcat de divergenţe legate de probleme comerciale, comentariile preşedintelui american referitoare la media şi încercarea acestuia de a impune restricţii de călătorie în SUA.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE