Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Care sunt planurile lui Kim Jong Un. Coreea de Nord a amplasat sute de tancuri pe coasta de est

Postat la: 28.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Armata lui Kim Jong-Un e pregatita pentru razboi: Fortele regimului stalinist din Coreea de Nord au efectuat un exercitiu masiv de artilerie, iar imaginile au dezvaluit o mobilizare de forte uluitoare.

Sute de tancuri au fost aliniate de-a lungul orasului de coasta de est Wonsan intr-un spectacol de putere militara pentru a sarbatori 85 de ani de la crearea armatei nord-coreene. Randuri masive de arme pot fi vazute ocupand o plaja intreaga, in timp ce flacari uriase ies din tunurile tancurilor. Dictatorul Kim Jong-un a fost, de asemenea, fotografiat in timp ce supravegherea actiunea militara, care a implicat defilarea a peste 300 de piese de artilerie de dimensiuni mari si au inclus atacuri torpile submarine.

Chiar inainte de defilarea ostentativa, analistii spuneau ca este foarte posibil ca regimul de la Phenian, condus de Kim Jong-Un, sa efectueze noi teste balistice ori nucleare cu ocazia aniversarii zilei armatei, situatie care ar putea atrage o replica din partea Statelor Unite. Doar o zi mai tarziu, Coreea de Sud a efectuat exercitii militare comune cu cu SUA la Seungjin, in Pocheon, Coreea de Sud, in apropiere de granita cu Coreea de Nord.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE