Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Candidatul la Curtea Supremă de Justiţie a Statelor Unite neagă acuzaţiile de abuz sexual

Postat la: 15.09.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Candidatul preşedintelui Donald Trump la Curtea Supremă de Justiţie a Statelor Unite, Brett Kavanaugh, a negat o acuzaţie de abuz sexual care datează din timpul liceului, iar un senator republican a spus că nu există nici un motiv să se întârzie confirmarea sa în funcţie, relatează Reuters.

Senatorul Dianne Feinstein, liderul democrat al Comitetului Judiciar al Senatului, a declarat joi că a primit informaţii despre Kavanaugh de la o persoană pe care ea a refuzat să o identifice şi că a trimis această chestiune Biroului Federal de Investigaţii.

Revista New Yorker a anunţat vineri că, în iulie, la scurt timp după ce preşedintele Donald Trump l-a nominalizat pe Kavanaugh, biroul lui Feinstein a primit o scrisoare în care era detaliată presupusa întâlnire a femeii cu Kavanaugh în timp ce erau elevi la liceu.

"Neg categoric şi neechivoc această afirmaţie", a declarat Kavanaugh, în vârstă de 53 de ani, într-o declaraţie emisă vineri de Casa Albă. "Nu am făcut asta nici în liceu, nici într-un alt alt moment", a adăugat acesta.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE