Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Buckingham Palace a publicat lista cadourilor primite de Elisabeta a II-a la implinirea a 90 de ani

Postat la: 20.01.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ce cadouri sunt potrivite pentru ziua de nastere a reginei Marii Britanii? Ei bine, daca darurile primite de Elisabeta a II-a la implinirea a 90 de ani pot fi un indiciu in acest sens, atunci un cal, un ursulet din mohair sau jachetele pentru caini par a fi cadouri adecvate.

Printre cadourile neobisnuite primite de regina se afla un cal numit "Sir John" trimis de Politia regala canadiana, in timp ce locuitorii din Insulele Virgine britanice i-au trimis un saculet violet cu sare. Presedintele competitiei de ambarcatiunii Henley Royal Regatta i-a facut maiestatii sale cadou un ursulet din mohair pe nume Bertie, dotat si cu o palarie. Dragostea reginei pentru cainii sai nu a fost uitata, ea primind patru jachete de culoare maro pentru patrupede, decorate cu blazonul comitatului regal Windsor si Maidenhead.

Regina a primit din partea guvernului indonezian o pictura cu ea si cu printul consort, ducele de Edinburgh, care isi zambesc unul altuia, pe o campie din Bali pe care se cultiva orez. La randul sau, ambasadorul chinez i-a facut cadou reginei un evantai de matase pe care era pictat portretul ei. Nici ambasadorul tunisian nu a ramas mai prejos din acest punct de vedere, el facandu-i cadou reginei un portret in mozaic din perioada cand era tanara, cu mesajul: "Cea mai veche si mai iubita suverana din lume". Regina Elisabeta a II-a a adunat o multime de cadouri de-a lungul anului. Intr-o singura saptamana din aprilie, Palatul Buckingham a primit nu mai putin de 17.420 de obiecte prin posta pe numele suveranei, care reprezentau si felicitari, si cadouri.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE