Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Au fost detectate zgomote subacvatice în zona din Atlanticul de Sud unde a dispărut submarinul argentinian

Postat la: 21.11.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Forţele navale argentiniene au anunţat luni seară că două nave de căutare au detectat "zgomote subacvatice continue" în zona din Atlanticul de Sud unde a dispărut un submarin militar argentinian, însă în urma unei analize s-a stabilit că nu provin de la acesta, informează site-ul agenţiei de ştiri Dpa.

Zgomotele au fost detectate la aproximativ 360 de kilometri est de Peninsula Valdes din Patagonia. Submarinul de producţie germană are la dispoziţie rezerve de oxigen suficiente pentru şapte zile, au explicat autorităţile navale. Şaisprezece nave şi şase avioane din şapte ţări participă la operaţiunile de căutare a submarinului ARA San Juan, la bordul căruia se află 44 de persoane.

Vântul puternic şi valurile de peste 6 metri înălţime din Oceanul Atlantic de Sud îngreunează inclusiv operaţiunea internaţională de căutare şi salvare. Ultima locaţie confirmată a submarinului ARA San Juan a fost la 432 de kilometri de coasta sudică a Argentinei, în cursul zilei de miercuri. Submarinul construit în Germania a fost scos din lucru câţiva ani, din cauza unor probleme tehnice, dar şi-a reluat activitatea în 2014.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE