Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Atentat dejucat in Gara Centrala din Bruxelles. Un barbat cu o centura exploziva a fost impuscat de fortele de ordine

Postat la: 21.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un barbat a fost impuscat de fortele de securitate in gara centrala din Bruxelles, iar presa scrie ca a avut loc o tentativa de atac sinucigas cu bomba, relateaza BBC News.

O persoana care purta o centura exploziva a fost "neutralizata" de militari in interiorul garii, scrie presa. Potrivit Belga, in gara s-a creat panica, iar Gara si principala piata din oras - Grand Place - au fost evacuate. Traficul feroviar a fost intrerupt. Potrivit Reuters, nu exista alte victime. "A avut loc un incident la Gara centrala. A avut loc o explozie in jurul unei persoane. Acea persoana a fost neutralizata de militari care se aflau la fata locului", a declarat un purtator de cuvant al politiei.

"Pentru moment, numerosi politisti se afla la gara, iar totul este sub control", a adaugat el. Potrivit cotidianului belgian La Libre, care citeaza procurori, barbatul care a fost impuscat purta un rucsac si o centura exploziva. Barbatul a detonat dispozitivul exploziv dupa ce a atras atentia militarilor din gara, scrie ziarul. Presa belgiana citeaza martori potrivit carora barbatul a strigat "Allah Akbar" (Allah e mare, in araba) dupa care a declansat explozia. "Oamenii fugeau in toate directiile", a declarat un martor pentru postul de radio RTL.

La evacuarea garii si pietei, magazinelor si restaurantelor din zona li s-a ordonat sa inchisa si sa traga obloanele, potrivit RTL. Circulatia metrourilor care traverseaza gara au fost, de asemenea, suspendata temporar de catre politie, potrivit postului de radio.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE