Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Atentat cu o mașină în mulțime la Paris

Postat la: 15.08.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Luni seara, puțin după ora locală 20.00, un automobil a intrat într-o pizzerie din localitatea Sept-Sorts din apropierea Parisului; incidentul s-a soldat cu moartea unei fetițe de opt ani și rănirea a 12 oameni, informează autoritățile locale citate de agențiile de presă internaționale.

Cinci dintre răniți sunt în stare critică. Un purtător de cuvânt al prefecturii departamentului Seine-et-Marne, unde a avut loc tragedia, a precizat că șoferul de 39 de ani a fost reținut de jandarmi, care încearcă să stabilească dacă a fost vorba de un accident sau de un atac intenționat. Canalul de televiziune BFM a prezentat imagini ale automobilului implicat, un BMW de culoare albastră, în interiorul pizzeriei. Potrivit postului de radio RTL, şoferul a mărturisit poliţiei că dorea să se sinucidă şi că în maşină existau mai multe arme. De asemenea, conducătorul auto nu a avut cazier judiciar, mai spune RTL.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE