Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Atentat asupra unui tribunal din Pakistan. Cel putin patru persoane au fost ucise

Postat la: 21.02.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cel putin patru persoane au fost ucise marti intr-un atentat sinucigas asupra tribunalului din orasul Charsadda, din nord-vestul Pakistanului, acesta fiind cel mai recent atac dintr-o serie de violente comise de islamisti in ultimele zece zile.

Gruparea talibana pakistaneza Jamaat-ur-Ahrar a revendicat acest atac, potrivit unui mesaj transmis presei de Asad Mansoor, purtator de cuvant al acestei celule islamiste. Un martor a declarat ca a vazut multe persoane decedate la locul atentatului. Seful politiei din districtul Charsadda, Sohail Khalid, a mentionat ca cel putin un atacator s-a aruncat in aer, iar un altul a deschis focul asupra principalei intrari a tribunalului, dupa care a fost lichidat de politisti.

Potrivit unui alt reprezentant al politiei, Mohammad Ijaz Khan, citat de AFP, trei atacatori-kamikaze au incercat sa intre in complexul judiciar, dintre care unul a fost ucis, iar un altul s-a aruncat in aer. In ultimele zece zile, in Pakistan au avut loc o serie de atacuri sinucigase comise de talibanii pakistanezi si soldate cu peste 100 de morti si sute de raniti.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE