Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Atacuri "teroriste" în Canada. O mașină a intrat în pietoni. Un polițist, înjunghiat

Postat la: 01.10.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Poliţia canadiană investighează ca posibile acte de terorism mai multe incidente care au avut loc sâmbătă noapte în Edmonton, când un poliţist a fost lovit de o maşină şi apoi a fost înjunghiat, ulterior un alt vehicul lovind patru pietoni, anunţă BBC, citat de News.ro.

Cinci persoane, printre care un polițist, au fost rănite în noaptea de sâmbătă spre duminică la Edmonton, în vestul Canadei, după ce au fost lovite de autovehicule, poliția anunțând arestarea unui suspect în urma acestui 'act de terorism', transmite AFP. Într-un prim incident, produs sâmbătă seara, o mașină a intrat în forță în bariere de protecție și a lovit un polițist aflat în exercițiul funcțiunii.

Un bărbat a coborât din vehicul și l-a înjunghiat de mai multe ori pe polițistul căzut la pământ, după care a fugit, a indicat poliția din Edmonton, potrivit Agerpres. Câteva ore mai târziu, după ce a forțat un control rutier, suspectul, aflat la bordul unui vehicul, a lovit mai mulți pietoni, rănind patru dintre ei, a comunicat poliția. Forțele de ordine l-au interceptat pe suspect, un bărbat în jur de 30 de ani, a mai precizat poliția canadiană.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE