Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Atac terorist la o moschee din Canada. Mai mulți oameni au murit

Postat la: 30.01.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Doi bărbați au deschis focul asupra oamenilor adunați pentru rugăciunea de seară la Centrul cultural islamic din Quebec din sud-estul Canadei. Premierul canadian Justin Trudeau a condamnat luni "atentatul terorist". Sunt șase morți și opt răniți, potrivit unui bilanț actualizat.

"Condamnăm acest atentat terorist îndreptat împotriva musulmanilor care se aflau într-un loc de cult și de refugiu", a spus Trudeau într-un comunicat. "Este sfâșietor să vedem că un astfel de gest de violență fără sens a fost comis. Diversitatea este forța noastră și, în calitate de canadieni, toleranța religioasă este o valoare dragă nouă. Musulmanii canadieni constituie un element important din fibra noastră națională și gesturi fără sens ca acesta nu își au locul în comunitățile noastre, în orașele noastre și în țara noastră", a adăugat premierul.

Sase persoane au fost ucise în atacul armat de la moscheea din Quebec, a declarat preşedintele Centrului cultural islamic. Doi suspecți au fost reținuți și este luată în calcul posibilitatea ca un al treilea suspect să fi reușit să fugă. Potrivit unor martori citați de presa locală, doi indivizi au pătruns în moschee înainte de a deschide focul.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE