Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Atac cu acid la Londra

Postat la: 24.09.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cel puţin opt persoane au fost rănite, sâmbătă seară, într-un atac cu acid comis în faţa unui centru comercial din Londra.

Poliţia a fost solicitată sâmbătă seară în zona Olympic Park / Stratford, în partea de est a capitalei Marii Britanii, unde mai multe persoane fuseseră împroşcate cu o substanţă toxică. "Am fost chemaţi la Centrul comercial Westfield Stratford, unde s-a raportat că mai mulţi indivizi au folosit o substanţă toxică. Mai multe persoane au fost rănite în mai multe puncte din jurul centrului comercial", a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei metropolitane londoneze.
Conform unor surse, este vorba de un atac cu acid care a avut loc în cursul unei altercaţii între grupuri de indivizi.
Un reprezentant al serviciului de ambulanţă a declarat că cinci persoane au primit îngrijiri la locul incidentului, iar trei au fost transportate la spital.

Un individ suspectat de implicare în atac a fost reţinut, a anunţat Poliţia metropolitană, precizând că incidentul nu este considerat de tip terorist. Acesta este acuzat de vătămare corporală în formă agravată. "Atacul nu este considerat de tip terorist", a transmis Scotland Yard. Anul trecut, la Londra au fost înregistrate 431 de cazuri de atacuri cu acid, reamintește AFP.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE