Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Armata SUA a prezentat probe concrete ca Bashar Al-Assad a folosit arme chimice

Postat la: 07.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O serie de imagini radar cu un avion al forțelor aeriene siriene care părăsește aeroportul și împrăștie substanțe chimice asupra populației, au fost prezentate presei.

Statele Unite au lansat rachete de croazieră contra unei baze aeriene din Siria, au declarat oficiali americani citați de Reuters, ca răspuns la atacul chimic pentru care Washingtonul învinuiește forțele președintelui sirian Bashar Al-Assad. Unul dintre oficiali a precizat că mai mult de 50 de rachete de croazieră Tomahawk au fost trase de pe distrugătoare ale marinei americane din estul Mediteranei împotriva mai multor ținte din baza "Shayrat".

Lovitura a fost efectuată cu "59 de rachete", a arătat un responsabil al Casei Albe, citat de AFP, indicând că baza aeriană Shayrat este "asociată programului" sirian de arme chimice și "direct legată" de evenimentele "oribile" de marți. Siria a răspuns atacurilor cu rachete ale SUA, calificând ofensiva drept o agresiune. Anunțul a fost făcut la televiziunea de stat siriană. "Agresiune americană vizând ţinte militare siriene cu mai multe rachete", s-a declarat la canalul menţionat, după ofensiva americană.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE