Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Apropiat al lui Merkel cere expulzarea extracomunitarilor care abuzează de asistenţa socială

Postat la: 24.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Germania trebuie să modifice reglementările astfel încât solicitanţii de azil care abuzează de sistemul de indemnizaţii sociale să poată fi excluşi din proceduri, a cerut joi un apropiat al cancelarului Angela Merkel.

Peste un milion de imigranţi au sosit în Germania în ultimii doi ani, generând critici faţă de politicile cancelarului Angela Merkel. "Cei care abuzează de bunăvoinţa noastră pentru a profita de ospitalitate nu au perspective de termen lung în Germania", a declarat Stephan Harbarth, vicepreşedintele Grupului parlamentar al Uniunii Creştin-Democrate / Uniunii Creştin-Sociale (CDU/CSU), formaţiunea Angelei Merkel.

În Germania circulă zvonuri că unii solicitanţi de azil ar utiliza identităţi mutiple pentru a primi indemnizaţii sociale. "Oamenii nu înţeleg de ce un solicitant de azil care abuzează de sistemul de indemnizaţii sociale prin fraudă poate rămâne aici permament", a subliniat Harbarth. Declaraţia pare a fi o înăsprire a tonului conservatorilor germani cu şase luni înaintea scrutinului legislativ.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE