Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Amenințare din Coreea de Nord: "Gloanțele par să aibă propriii lor ochi"

Postat la: 13.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Liderul nord-coreean, Kim Jong-Un, a supravegheat manevre militare ale forțelor sale speciale, a transmis joi media de stat de la Phenian, într-un moment în care tensiunea crește între regimul comunist și Washington pe subiectul nuclear.

Unii specialiști estimează că autoritățile nord-coreene ar putea utiliza sărbătorirea celei de-a 105-a aniversări a nașterii fondatorului statului, Kim Il-Sung, sâmbătă, ca pretext pentru efectuarea celui de-al șaselea test nuclear. Joi, agenția oficială KCNA a relatat că liderul de la Phenian a asistat dintr-un post de observație la manevre constând în parașutarea din avioane ușoare a unor comandouri ale forțelor speciale care au căzut "ca grindina" pentru "a merge să distrugă fără milă țintele inamice".

Surâzător, Kim Jong-Un și-a acoperit cu elogii trupele pentru precizia lor, explicând că "gloanțele par să aibă propriii lor ochi", a arătat KCNA, care nu a specificat când au avut loc exercițiile. "Acest exercițiu arată din nou că invadatorii imprudenți vor testa gustul gloanțelor armatei noastre populare coreene și al războiului", continuă agenția menționată.

Președintele chinez, Xi Jinping, a pledat pentru o soluție pacifistă a crizei din jurul programului nuclear nord-coreean, într-o convorbire telefonică, miercuri, cu omologul său american, Donald Trump.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE