Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Al doilea ordin antiimigrație al lui Donald Trump a fost blocat de o instanță federală

Postat la: 16.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Al doilea ordin antiimigrație al lui Donald Trump ar fi trebuit să intre în vigoare la ora locală 00.00 (7.00 ora României), însă un judecător l-a blocat cu câteva ore înainte. Judecătorul federal Derrick Watson spune că ordinul are la bază criterii religioase.

Este pentru a doua oară când ordinul antiimigrație al președintelui american este blocat de o instanță. Și primul document semnat de Trump a fost blocat, după ce mai mulţi avocaţi ai persoanelor afectate de decizia controversată a preşedintelui american au atacat legea în instanţă.

Președintele Donald Trump a semnat săptămâna trecută un nou decret privind imigrația, care impune restricţii temporare de călătorie cetăţenilor din şase ţări situate în Africa şi în Orientul Mijlociu. Spre deosebire de primul ordin, Irakul a fost eliminat de pe listă.

Noul decret semnat de Donald Trump reprezintă o variantă revizuită a celui semnat în ianuarie. Irakul a fost scos de pe lista țărilor musulmane ai căror cetățeni nu au dreptul să intre pe teritoriul american. În noul decret este menționat și faptul că sunt exceptați de la restricție deținătorii „cărților verzi", dar este menținută suspendarea primirii refugiaților.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE