Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












120 de butelii, ce urmau folosite pentru atentate cu bombă, descoperite la Alcanar

Postat la: 20.08.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Celula responsabilă de atacurile din Spania pregătea "unul sau mai multe atentate" cu bombă la Barcelona cu ajutorul a 120 de butelii cu butan descoperite într-o casă din oraşul Alcanar, a declarat duminică poliţia spaniolă, relatează AFP.

"Începem să vedem clar că acesta este locul unde erau pregătiţi explozibilii pentru comiterea unuia sau mai multor atentate în oraşul Barcelona", a declarat şeful poliţiei catalane, Josep Lluis Trapero. Totodată, oficialul a afirmat că poliţia catalană nu ştie deocamdată dacă bărbatul căutat pentru atacurile din Spania se mai află încă în ţară şi nu a exclus faptul ca acesta să fi trecut graniţa în Franţa.

"Dacă am fi ştiut că este în Spania şi unde anume, am fi mers după el. Nu ştim unde este", a spus Josep Lluis Trapero. Şeful poliţiei catalane a declarat de asemenea că nu poate confirma cine este şoferul care a condus camioneta ce a intrat în mulţime joi seara pe bulevardul Las Ramblas din Barcelona, omorând 13 oameni.

Bilanţul victimelor celor două atentate produse joi în Spania, la Barcelona şi Cambrils, comise ambele cu vehicule care au intrat în plină viteză în mulţimi de oameni, a crescut la 14 morţi, a anunţat vineri direcţia generală a protecţiei civile din Catalonia. Numărul răniţilor este de peste 100, iar victimele, morţi şi răniţi, sunt de 35 de naţionalităţi.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE