Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Un băiețel s-a strecurat la bucătărie și a mâncat acest condiment. Doctorii nu l-au mai putut salva

Postat la: 05.03.2017 - 08:39 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Brianna Rader avea un băiețel sănătos de 4 ani, căruia îi plăcea să exploreze tot ce este nou și să se joace cu prietenii, ca și oricărui alt copil de vârsta lui. El era foarte ascultător. De aceea, într-o zi Brianna nu a dat importanță faptului că micuțul ei se juca la bucătărie.

Cercetând încăperea de sine stătător, micul Matthew a găsit raftul cu condimente, a luat borcanul cu scorțișoară măcinată și a hotărât să o guste. Peste câteva secunde băiețelul a început să se sufoce, iar când Brianna a intrat în bucătărie, el avea deja o criză convulsivă. Într-o clipă Matthew a devenit inconștient. Brianna a chemat ambulanța și copilul a fost dus repede la spital. Peste 1.5 ore medicii au anunțat moartea lui. Medicul legist a declarat un caz accidental, deoarece scorțișoara poate provoca asfixiere, dacă este inspirată.

Un astfel de pericol este ascuns în bucătăria tuturor, însă mulți nu știu despre el. Extrem de atenți trebuie să fie oamenii, care participă la „Provocarea Scorţişoarei" („Cinnamon Challenge") - un concurs video popular pe Internet, care constă în înghițirea unei linguri pline cu scorțișoară în mai puțin de 60 de secunde. Principala regulă a jocului: să nu bei lichide după ce înghiți condimentul. Mulți dintre cei care au hotărât să-și testeze rezistența organismului, au suferit tuse, vărsături, dispnee sau chiar colaps respirator.

Brianna îi avertizează pe toți: această ocupație este mult mai periculoasă decât credeți. „Oamenii nu înțeleg că această distracție îi poate costa sănătatea sau chiar și viața". Dragi părinți, aveți grijă de copiii voștri. Evitați astfel de greșeli în familia voastră. Dragi utilizatori ai Internetului, nu vă riscați sănătatea și viața de dragul popularității în rețea.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

citysmart.ro
detectivi


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE