Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Vera Jurova trebuie sa plece! Monica Mcovei si sorosistii, in frunte cu o imbecila

Postat la: 08.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dezastru pentru Monica Macovei si acolitii ei, sorosistii din Parlamentul European, in frunte cu o imbecila: Comisarul pentru Justitie, Vera Jurova, o cehoaica bolsevica, fara studii de drept - potrivit informatiilor publice!

Am urmarit in direct intreaga dezbatere din PE, initiata de Vera Jurova, Comisarul pentru Justitie, la comanda grupului de asalt anti-romanesc condus de ani de zile de Monica Macovei! Nivelul discursurilor acestui comando anti-national si anti-european a fost cel al deputatei USR Chichirau: pachetul sloganurilor furat de la #Rezist! Cu o neobrazare greu de imaginat pentru plenul PE, singurul cuvant repetat obsesiv: ingrijorare. Niciun argument de fond privind restrangerea independentei justitiei! Niciun cuvant despre protocoalele dintre SRI si DNA - nelegale in niciun stat european -, care au transformat justitia in politie politica! Niciun cuvant despre sutele de mii de interceptari din motive de terorism, pentru controlul in bloc al populatiei, mai rau decat pe timpul lui Ceausescu! Niciun cuvant despre miile de cauze pierdute de Romania in fata CEDO si milioanele de euro platite de stat pentru despagubiri! Niciun cuvant despre probele falsificate de procurori si judecatori! Niciun cuvant despre miile de romani aruncati pe nedrept in puscarii, multi fiind, ulterior, achitati de instante! Niciun cuvant despre implicarea justitiei in procesul politic si eliminarea adversarilor incomozi! Niciun cuvant despre SIPA si faptul ca Monica Macovei a furat documente secrete pentru santajarea adversarilor politici si a magistratilor, pentru care ar trebui arestata!

Vera Jurova trebuie sa plece! Este nevoie de o motiune care sa o elimine din fruntea Comisiei! Pentru initiativa ei ar fi oportuna si o Plangere penala, pentru ABUZ IN SERVICIU: dupa legea romana ar trebui sa fie arestata preventiv, date fiind uriasele prejudicii economice aduse Romaniei prin actiunea sa! Sa probeze ce-a spus sau LA PUSCARIE! Dar nu oriunde, ci cu vreo 40 de femei in camera, dupa ritualicul popas cu sobolanii la arestul Central!

Un moment crucial a fost acela in care Renate Weber (pe care o felicit ca a parasit tabara Soros) a facut-o mincinoasa pe Monica Macovei, care a avut o prestatie penibila, incoerenta, fiind oprita de presedintele de sedinta: a continuat sa vorbeasca fara microfon, transformand in circ sesiunea, fiind pusa la ordine intr-un mod ferm: daca la Bucuresti ar fi fost admonestata de presedintele Camerei Deputatilor, ar fi urlat toata Europa, iar #Rezist ar fi atacat Parlamentul!
Vera Jurova, rosie ca racul, a fost transformata in sac de box de cei care i-au cerut explicatii, care au acuzat-o ca este complice la actiunile statului paralel din Romania. In final, balbaind cateva scuze, a reusit sa faca de ras institutia pe care o conduce. Nu merita decat huiduieli! Felicitari Norica Nicolai si Mircea Diaconu care au atacat-o frontal pe aceasta bestie bolsevica!

Rusine Cristian Preda, Marie-Jean Marinescu, Daniel Buda, Traian Ungureanu etc., cei care au dovedit, inca o data, ca sunt niste biete slugi ale intereselor anti-nationale. Sper ca romanii sa nu-i mai voteze niciodata! Intr-o tara normala n-ar fi indraznit, intr-o tara normala cetatenii ar fi consimtit la moartea civila a acestora!

Aurelian Pavelescu

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE