Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ultimii veniţi, primi serviţi la Palatul Victoria

Postat la: 25.07.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cum s-a jucat în acest an Liviu Dragnea cu numirea miniştrilor în cabinetul Grindeanu şi Tudose pare un film cu proşti pentru proşti. Întotdeanu se spune că e bine să înveţi din greşeli, aşa că, Dragnea a avut tot timpul grijă să facă destule. Şi prima mare greşeală a fost că a crezut că la Bucureşti poate să facă tot ce vrea aşa cum a procedat la Teleorman.

Practic a mutat Teleormanul la Bucureşti, fapt care a nemulţumit marea masă de pesedişti cu ștate vechi în partid. Dragnea se crede un geniu şi vrea să controleze totul, dar uită ce spunea Einstein: "fiecare dintre noi este un geniu, dar dacă judeci un pește după capacitatea lui de a urca un copac, acel pește o să creadă toată viaţa că e prost". Cam aşa s-a întâmplat şi cu miniştri impuşi de Dragnea în cabinetele Grindeanu şi Tudose. Ministerele cheie dar şi altele extrem de importante au fost încredinţate unor personaje insipide şi incolore care avea și au au vechime în partid doar atât cât stă trenul în gara Ciulniţa.

Ca atare, s-a ajuns ca două ministere foarte importante ale României- Internele şi Dezvoltarea, să fi date pe mâna a două doamne nevinovate- Carmen Dan şi Sevil Shhaideh, care au intrat în PSD în 2016. Cam la fel au stat lucrurile şi la Ministerul Transporturilor, unde a fost paraşutat Răzvan Cuc, care, prin 2012 şi 2013, înjură de mama focului PSD-ul din balconul PP-DD. Şi actualul ministru PSD al Tineretului şi Sportului, Marius Dunca, era mare fan PDL în guvernară Boc. Alte două ministere cheie- Finanţele şi Justiţia, sunt pe mâna unor aşa zişi profesionişti tehnocraţi garantaţi de PSD, de PNL si cine mai știe- Ionuţ Mişa şi Tudorel Toader. Nici de Lucian Romaşcanu nu se ştia în PSD până la alegerile din 2016, când a ajuns senator de Buzău ca urmare a faptului că este prieten la cataramă cu vicepremierul fără portofoliu Marcel Ciolacu, şi, din această cumetrie, e acum chiar ministrul Culturii.

De asemenea, ministrul delegat pentru Românii de Pretutindeni, Andreea Pastarnac, a fost între 2006 şi 2011, ambasadorul României în Cipru, iar din septembrie 2013 a ajuns ambasadorul României în Israel. Nu ştiu câţi din PSD ştiau de Andreea Pastarnac până când Dragnea a impus-o în cabinetul Grindeanu şi apoi Tudose? O situaţie mai aparte a fost şi este la Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, unde în cabinetul Grindeanu a fost impus de Dragnea olteanul tehnocrat Florin Jianu, dar care, după o săptămâna, a demisionat. Adică tot acel specialist Jianu demis, pe repede înainte, şi de Ponta.

În locul lui Jianu a fost impus oportunistul Alexandru Petrescu, iar acum Dragnea l-a teleportat ca ministru pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat pe expertul în sport Ilan Laufer care a intrat în PSD acum vreo săptămână. Prin aceste mişcări, Dragnea a reuşit să transforme PSD-ul într-un butoi cu pulbere, neînţelegând că Guvernul României nu este Consiliul Judeţan Teleorman. Dar aşa se întâmplă când un lider politic ca Dragnea se crede Dumnezeul politicii româneşti, neştiind că diferenţa dintre stupiditate şi geniu este că geniul îşi are limitele!

Ion Teleanu

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE