Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Toader clocește mazilirea lui Lazăr. Se vrea îngroparea Dosarului 10 August!

Postat la: 29.08.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

E mai mult decât evident pentru toată lumea care este jocul ministrului Tudorel "Gargamel" Toader, demarat la directiva directă a tandemului Dragnea-Tăriceanu: "ievaluare", solicitare de revocare și, finalmente, impunerea revocării procurorului general Augustin Lazăr, așa cum, de altfel, s-a acționat și cu prilejul mazilirii șefei DNA, Laura Codruța Kovesi. Asta se vede și de pe lună!

Ce poate face președintele Klaus Iohannis pentru a-l apăra pe Lazăr de ofensiva la baionetă a coaliției PSD-ALDE? Cam nimic, din nefericire. După ce Gargamel va solicita debarcarea lui Augustin Lazăr, Iohannis nici măcar nu va mai avea de ce să se adreseze Curții Constituționale. La urma urmei, de ce ar mai face asta, când judecătorii CCR au decis deja că șeful statului nu poate refuza solicitarea ministrului Justiției? Iohannis știe prea bine ce-l așteaptă acolo, în spatele zâmbărețului Valer Dorneanu, fost parlamentar PSD. Acolo totul este cu adresă.

Și Augustin Lazăr e mai conștient decât oricine că s-a pus un preț uriaș pe capul lui. Ce respect foarte mult la el e că își asumă să "moară" în picioare, bărbătește, împotrivindu-se până-n ultima clipă minciunilor și abuzurilor PSD-ALDE. Viermuiala coaliției de guvernare este stârnită de deja celebrul dosar care anchetează extrem de gravele violențe săvârșite în 10 August, cu largul concurs al Jandarmeriei Române. Dacă Lazăr nu este mazilit și procurorii nu vor fi intimidați, Dragnea & Co sunt conștienți că dosarul va ajunge la nume grele din protipendada PSD, de unde și eforturile însumate pentru îngroparea acestui dosar esențial.

Să nu uităm faptul că prefectul Capitalei -de al cărui profesionalism nu ma îndoiesc nicio secunda - a declarat că a semnat ordinul de intervenție în forță după miezul nopții (așadar, pe 11 august), ceea ce, în mod evident, îi pune pe ministrul Internelor, Carmen Dan, pe capii Jandarmeriei Române și pe Liviu Dragnea într-o situație primejdioasă.

Dacă ordinul nu era semnat la momentul intervenției agresive a jandarmilor, cine a dat porunca represiunii violente? Cine sunt răspunzătorii politici?


Simona Man

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE