Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












"Tezaurul" găsit în Teleorman. De ce face Dragnea clăbuci

Postat la: 07.11.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Disperarea lui Liviu Dragnea se vede și de pe Lună. Tună și fulgeră, face clăbuci în direct și insultă jurnaliștii. Totul din poziția de al treilea om în stat, ca într-o republică bananieră, sau ca într-un iliberalism "la modă" în Europa (dar second-hand în România). Urât se mai îndreaptă unii spre moartea politică (că doar n-o fi vreo înviere!).

Principalul motiv al acestor crize cel puțin penibile? Valiza, firește, ce altceva?! Pesemne, Liviu Dragnea prinsese de veste că-l paște o "surpriză" cu mânere, și asta încă de săptămâna trecută, când s-a zborșit la jurnaliștii din Parlament. E clar: nu-l mai țin balamalele. Dacă valiza "dezvlăluită" de un trăitor din Teleorman va fi în măsură să facă legătura dintre Dragnea și controversata corporație TelDrum, problemele șefului PSD devin insondabile. Ăsta-i, desigur, focul ce-i pișcă tălpile și-l face să se detoneze în direct.

Să nu uităm că dosarul angajărilor fictive este floare la ureche (chiar și cu executare) în comparație cu faptele invocate de procurorii DNA în dosarul TelDrum. Cu alte cuvinte, viitorul devine din ce în ce mai întunecat pentru Dragnea. Și nici în partid n-a răsărit vreun "soare", fiți convinși! Excluderea baronilor Adrian Țuțuianu și Marian Neacșu nu a reprezentat decât o răzbunare personală a lui Liviu Dragnea, mișcarea prejudiciind PSD și nefiind în măsură să îngroape revolta.

Dimpotrivă: teleormăneanul a turnat cu nemiluita gaz pe un incendiu deja existent. Războiul va continua, la baionetă, în interiorul sau în exteriorul PSD, în condițiile în care următorii pe lista epurărilor sunt Gabriela Firea, Paul Stănescu, Marcel Ciolacu și Mihai Tudose. În realitate, Dragnea conduce PSD spre dezastru, lăsândul fără cel mai bine cotat lider la nivel național - Gabriela Firea - și fără o serie de fiefuri importante în aritmetica viitorului an electoral.

Simona Man

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE