Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tară veselă, n-ai cum să te plictisești!

Postat la: 04.11.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Pleiada de analiști politici, comentează despre tranșările din PSD. Ceafa de o parte, vrabioara de alta și tot așa. Pariuri cu cine va fi exclus și cine nu. Gabriela Firea este sub semnul întrebării. Același semn pe care și-l pun bucureștenii în dreptul frazei - ce caută la cârma primăriei Capitalei?

Țuțuianu e pe transfermarket, își caută echipă. Parte din PSD ne arată că știu să scrie. Au transmis o scrisoare, deci sunt pe drumul cel bun. Dragnea a fost nervos și se cere împușcat. Iar în timpul liber desăvârșește șantul in fața instanței. Toader cu Lazar se lupta la baionetă apelând la tot arsenalul din dotare. Minciuni și ba pe-a mătii. Dăncila se adîncește în poporul ales, iar Iohannis se exprimă, tăcând doct. Undeva mai latră un Orban și un Cioloș. Ponta, cam pasiv. În rest, lumea e contrariată de spargerea de la locuința lui Bădălau. Unde mai este onoarea de breaslă a hoților de altădată?

Uneori, mergând pe câmp, câte un țăran mai găsește vre-o valiză. Petrache Lupu nu a avut „norocul" ăsta. Și, ce facem noi daca găsim o valiză? O ducem la Rise Project! Nici scenariștii SRI nu mai sunt ce au fost. Europeanca Corina Crețu dă de pământ cu „negrul" Codrin Ștefănescu. În rest, la tv, cunoscuții și îndrăgiții vorbitori, Dancă, Prișcă, Ciuvică etc, plus analizele profunde ale lui Gică Hagi sau Gigi Becali. Cică și bătaia e la modă. Lapte bătut, fasole bătuta, Salam bătut. Polițiștii în lipsa de activitate și poligon, folosesc arma din dotare pe propria familie. Cutremurele ne sunt anunțate, după, de sistemul lui Arafat. Altfel, poate nu aflam. Păi cum să te plictisești. Oricum, ne așteaptă o nouă săptămână interesantă. Capul de afiș e la PSD. Zâmbete și popcorn time.

Mihnea Talau

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE