Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












SRI si Akram Shhaideh, soțul doamnei premier

Postat la: 22.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sevil ca Sevil, dar cum o să facă ăștia de la SRI cu Akram Shhaideh, soțul doamnei premier, care a lucrat vreo două decenii pentru regimul Assad, angajat guvernamental?!

Reprezintă sau nu distinsul soț sirian al duduii premier o problemă legată de "elemente de incompatibilitate pentru acces la informaţii secrete de stat" conform Legii nr.182/2002 - privind protecţia informaţiilor clasificate, și al HG nr. 585/2002 - Standardele naţionale de protecţie a informaţiilor? Spre exemplu se precizează în art.158 alin (2) din HG 585/2002: "Sunt relevante şi vor fi luate în considerare, la acordarea avizului de securitate, caracterul, conduita profesională sau socială, concepţiile şi mediul de viaţă al soţului/soţiei sau concubinului/concubinei persoanei solicitante."

Ia să vedem acum ce zic super mega analiștii juriști, securiști, pesediști?  Nu mai bine găsea PSD-ul o musulmancă nevastă de fost/actual terorist palestinian, ca să nu se mai piardă lumea în detalii? Primul-ministru îndeplineşte (și) funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Suprem de Apărare a Ţării și are acces la informații ultra secrete, inclusiv de la partenerii din NATO și UE. Procedurile în sine de operaționalizare a informațiilor și reprezintă o prăjitură dulce de tot pentru orice fel de serviciu străin.

Cum o să facă SRI-ul cu doamna Sevil, o sechestrează la biroul din Palatul Victoria și îi interzic să mai vorbească cu soțul dumneaei, cetățean sirian, cu legaturi serioase la nivelul conducerii Siriei, țară unde tocmai se desfășoară un mic război mondial și mari puteri planetare își dau la gioale, inclusiv și mai ales pe tărâmul informațiilor?

George Roncea

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE