Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Si te-ai dus, dulce Minune!

Postat la: 21.10.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Tristă veste! Ilie Balaci, magicianul Craiovei Maxima, nu mai este. Și acum, tot mai sper ca anunțul sa fie din categoria fake news, Minunea Blondă sa apară și să râda de păcăleala pe care ne-a tras-o.

Mă număr printre fericiții care l-au cunoscut, personal, pe simpaticul blond, plecat din Bistreț-Dolj, cu misiunea precisă, să încânte lumea fotbalistică. Iar ursitoarele jucau pe partea lui. El a făcut-o, în stilul său unic, inconfundabil. Toți au plecat pe fentă. Tehnică rafinată, șut, plămâni de oțel, bucuria de a juca și de a încânta. De departe, unul din marii fotbaliști ai Europei. Poate cel mai mare al Românei, lângă Nicolae Dobrin și Gică Hagi.

Fotbalul este acum mai sărac fără tine, Ilie! Tu ar fi trebuit să fii astăzi, pe stadion, sa te bucuri că Știința ta iubită, bate pe FCSB. Sunt convins ca de acolo, de sus, vei ramane alaturi de băieții cu sânge alb-albastru. Mitul Balaci traiește și este printre noi, este spiritul Craiovei fotbalistice. Blondul a plecat acum, la echipa îngerilor, să alcătuiască o echipă, alături de Ștefănescu, Tilihoi, Crișan, Oblemenco... Drum bun printre stele Ilie Balaci! Oltenia, îți mulțumește. Întreaga Românie. Și fotbalul, care datorită glezne tale fine, este mai frumos. Dumnezeu sa te odihneasca, Ilie Balaci!

Mihnea Talau

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE