Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sfanta Firea si "blagoslovirea" banilor bucurestenilor

Postat la: 20.11.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Pioasă rau doamna Gabriela Firea. Cu o mână ia la ea (vezi ultima afacere cu albumul Marii Uniri), cu alta dă către Catedrala Neamului. Ea crede că Dumnezeu o va ocroti de dosarele inevitabile, în urma activității sale laborioase prin bugetul municipalitătii.

Domnul Iisus a spus, pe vremuri: „Tată iarta-i ca nu știu ce fac". Numai că, pe atunci nu exista lupta anticorupție, Augustin Lazăr nu se născuse, Laura Koveși nici atât, de Monica Mocovei nu suntem siguri. În afara de album, pe firmament, avem și achiziția autobuzelor, a containerelor de zapadă, transformarea primăriei în SRL etc. Angajari pe sprânceana, ajungând până la fotoliul prefectului Capitalei. O batjocorire a cetățeanului și a banului public. Chiar în aceste zile, Primăria Capitalei, care nu a fost în stare să cheltuiască nici măcar banii alocați, aruncă pe ultima sută de metri, în curtea Catedralei Neamului, încă 10 milioane de lei. În detrimentul transportului public, RADET, cultură, străzi, școli și spitale.

Acum nu suntem siguri unde își dorește fresca cu fața sa, doamna Firea, în naos sau pronaos? Căci în haos-ul din Capitală, are locul său bine stabilit. Știință puțina, dar tupeu maxim. Primarul vrea și metroul în ogradă. Că în rest totul merge ca pe roate. Ce răspuns să ne dea Gabriela dacă o întrebăm despre ce este aia o ramă (metrou). O sa zică că e ceva dintr-un material variabil, care împrejmuiește poza, ea cu Pandele, pe care o are deasupra șemineului, în Voluntari. Da, cea din dreapta mileului cu bibeloul pește și carpeta cu Răpirea din Serai. În condițiile date, cu atâtea păcate, e cam mica donația către Biserică. Dacă știa el Oprescu că asta e rețeta... Te lepezi de Satana! Și uite cum ajungem la vorbele Prefericitului Daniel. Pușchea pe limba, să îi țină cât mai departe de primărie pe aia cu robă neagră și balanța legată la ochi. Acatiste, Gabi!

Mihnea Talau

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE