Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












PSD-ALDE, jos labele de pe Realitatea TV! CNA săvârșește un abuz incalificabil

Postat la: 16.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

De-a dreptul halucinantă decizia abuzivă a responsabililor CNA privind întreruperea emisiei Realitatea TV. Nu contează că această sancțiune total nejustificată se referă doar la un interval de 10 minute - avem de-a face cu un precedent extrem de primejdios care întoarce România în tenebrele de dinainte de '89 și care reprezintă un atac sinistru la adresa libertății de exprimare, drept fundamental garantat de Constituție!

Pe de altă parte, la acumularea mai multor astfel de sancțiuni, Dragnea va avea șansa să-și vadă visul cu ochii: închiderea Realitatea TV, cel mai critic post la adresa puterii. Motivul este de ordinul evidenței: Liviu Dragnea și acoliții săi nu mai vor să audă despre măcelul săvârșit de Jandarmerie pe 10 august, în Piața Victoriei, în urma unor comenzi politice. De aceea au decis să bage pumnul în gură Realității TV, postul care a demantelat diversiunile și manipulările PSD-ALDE, cât și pe cele rostogolite cu intensitate de propagandă mediatică aferentă. Respect Realitatea TV!

Scandalos este că fake news-urile televiziunilor de casă ale PSD - care au incitat la violență și s-au pretat la manipulări ordinare similar cu cele lansate de Sputnik! - nu i-au deranjat absolut deloc pe "deontologii" de la CNA. Dubla măsură este dezgustătoare și se vede de pe Lună. Pe de altă parte, în condițiile în care violențele din 10 august fac obiectul unui rechizitoriu al Parchetului, dar și a unei anchete desfășurate de ONU, cum să nu te revolți că într-o țară membră UE un post de televiziune anti-guvernamental este abuzat în văzul tuturor, pentru că i-a informat pe români despre măcelul săvârșit de brutele Jandarmeriei?!
Repet: libertatea de exprimare este sfântă, nu putem tolera o astfel de îngrădire executată la poruncă politică. PSD-ALDE, jos labele de pe Realitatea TV!

Simona Man

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE