Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Problema cu Tudose a fost ca a boicotat legile justitiei

Postat la: 17.01.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mihai Tudose a demisionat din functia de premier. In urma cu cateva zile am previzionat acest lucru, bazandu-ma pe logica politica elementara, raportata la context. Nu putea exista alt deznodamant, indiferent de scenarii.

Cu toate eforturile unor politicieni care nu pricep sau sunt manipulati, nu mai vorbesc despre liota de jurnalisti de rea-credinta. Daca Tudose ar fi stiut si el cum merg lucrurile, n-ar fi actionat cum a facut-o - in mod absolut gratuit -, ci s-ar fi ocupat exclusiv de guvernare. Sau a stiut si n-a avut ce face, indeplinind un ordin. Si intr-un caz si in celalalt nu mai putea sa ramana, pentru ca ar fi trebuit sa stie sau/si sa nu raspundea ordinului, daca a fost dat.

Principala problema cu Tudose a fost ca a boicotat legile justitiei si a facut jocurile statului paralel, incercand sa confiste guvernarea. Este motivul pentru care demiterea lui Tudose nu priveste numai PSD, ci intreaga scena politica si intreaga societate. Adoptarea legilor justitiei si reasezarea institutiilor de forta ale statului in ordinea constitutionala sunt chestiuni esentiale pentru democratizarea tarii.

Aurelian Pavelescu

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE