Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ponta, ca și Leana Ceaușescu, are boală pe cei care nu știu șeptic

Postat la: 30.06.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ieșirea de zilele trecute a lui Victor Ponta ca și a soborului de sindicaliști din educație, împotriva declarațiilor ministrului Marius Bostan au avut darul de a aduce în prim-planul vieții politice românești un fenomen pe care-l credeam uitat: coalizarea imbecililor din medii înfrățite (politică și sindicate) împotriva oricărui individ care le-ar strica planurile!

Sa vedem cu stau lucrurile. La conferinţa cu tema „Agenda pentru România digitală", ministrul Comunicaţiilor şi-a dat cu părerea despre marile probleme ale şcolii românești. În acest context răspunzând întrebărilor auditoriului Marius Bostan a comis niște "crime de les majestate". Adică a spus că unii profesori sunt neperformanți și că ar trebui remunerați după performanța școlară. Lucru absolut normal. Dar a mai articulat și pe înțelesul tuturor, că unii profesori nu fac performanță la adăpostul salariilor mici!

Păi așa o "ofensă" la adresa cadrelor din educație l-au determinat pe unul dintre sindicaliști numit Hader să facă spume la gură vreo cinci ore cu repetiție și pe la toate televiziunile de news. Între noi fie vorba dl Hader stă mai mult decât Monica Tatoiu prin studiourile tv. Dar vai, cel mai acerb critic al ministrului Bostan s-a dovedit a fi cel mai celebru plagiator din istoria României, Victor Viorel "dottore" Ponta. Acesta a scos fascismul la tablă de ziceai că e tovarășu Brucan în vremurile sale bune când înfiera cu mânie proletară atitudinile prodemocrație ale seniorului Coposu. "Păi ce facem cu inamicul public Bostan, tovarăși?" La așa întrebare îi răspund și eu: "Dle dottore Catani tăiați cu șapte de treflă, ce dacă are doi decari în mână, Bostan!"

Se vede din satelit că Ponta ca și tovarășa Leana au mare boală pe ăia care nu știu șeptic de societate. Ca și "Dottore" Ponta și toarșa Leana avea doctoratul și nu în orice domeniu ci în chimia polimerilor. Adică o știință foarte exactă. Lăsând gluma la o parte îmi aduc aminte de o zicere a lui Einstein: "Când văd că asupra unui om se năpustesc toți imbecilii, atunci realizez că acela e un om valoros!"

Marian Gârleanu

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE