ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Obsesia şi mâncărimea liberalilor

Postat la: 13.06.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mulţi dintre liberali au susţinut, cu voce tare sau mai pe la colţuri, că rezultatul foarte slab obținut de PNL la alegerile locale din Bucureşti se datorează şi prestaţiei foarte slabe ca preşedinte a lui Klaus Iohannis. Mai mult, liberalii din judeţul Sălaj au lăsat de înţeles că au pierdut fotoliile de primar al Zalăului şi de preşedinte al Consiliului Judeţean în faţa PSD şi din cauza activităţii modeste a celui născut pe aceste meleaguri-premierul Dacian Cioloş.

Dar, liberalii uită că tot ei l-au adus în fruntea partidului pe Klaus Iohannis şi ulterior pe Alina Gorghiu, şi că tot liberalii s-au bucurat când Dacian Cioloş a fost numit premier. Acum tot liberalii, dar şi cei de la PSD, au ajuns să facă alianţe cu PMP-ul lui Traian Băsescu pentru a prelua controlul consiliilor locale şi judeţene. Însă, liberalii demonstrează că au memoria scurtă. În ultimii ani au fost în stare să se facă frate şi cu dracul numai doar pentru a fi la putere. Prima dată şi-au dat mâna cu PSD şi-au constituit USL pentru a lupta cu PDL-ul lui Blaga, Udrea, Boc, Anastase sau Videanu. Ulterior, căruţa USL s-a rupt şi PNL a bătut palma cu PDL pentru a face opoziţie PSD-ului. La ora actuală, aceiaşi liberali care au jucat hora unirii cu PSD şi PDL vor să facă hora mare cu PMP-ul lui Băsescu doar pentru roade din ciolanul puterii locale. Dar ceea ce se întâmplă în prezent cu liberalii este cel mai bine ilustrat de următoarea fabulă.

John era un viteaz cavaler al regelui Arthur dar avea şi el o obsesie pentru frumoşii sâni ai reginei! Ştia bine că, dacă i-ar fi atins, ar fi fost condamnat la moarte. Într-o zi, John nu mai rezistă şi îşi face cunoscută dorinţa lui secretă magului Merlin. Băiat orientat, magul găseşte o soluţie pentru a satisface dorinţa acestuia dar numai contra a 1.000 monede de aur. John acceptă fără să ezite. În dimineaţă următoare, magul Merlin prepară o pulbere urticantă şi o pune în sutienul reginei, în timp ce ea îşi făcea duşul. Imediat ce regina se îmbracă începe să simtă o mâncărime din ce în ce mai mare. Regele Arthur îl convoacă imediat pe vrăjitor, pentru a-i cere un remediu, iar acesta îi spune că doar o salivă specială, aplicată timp de patru ore ar putea trata această teribilă urticarie. A mai menţionat că din testele efectuate în "laborator", a observant că doar saliva lui John ar avea aceste caracteristici speciale. Regele îl convoacă imediat pe John, care deja îşi luase antidotul pentru pulberea urticantă. Aşa se face că John are ocazia de a sărută , la ordinul regelui, pentru câteva ore bune, sănii pe care îi visase dintotdeauna şi pe deasupra vine sărbătorit de curte ca un erou.

Înainte de a se întoarce la moşia lui, John este oprit de vrăjitor, care îi reaminteşte datoria de 1.000 de monede de aur. Surpriză, însă, John, deja satisfăcut, refuză să plătească, mizând pe faptul că magul nu s-ar fi putut confesa, fiind complice la ce s-a întâmplat. În dimineaţă următoare, însă, magul Merlin pune aceeaşi pulbere urticantă în chiloţii regelui... Morala fabulei nu mai are nicio relevanţă, dar fabula în sine este reprezentativă pentru orice politician român!

Ion Teleanu

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE