Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mucălea de la Armată

Postat la: 24.08.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

De ceva timp, Ministerul Apărării Naţionale a devenit agenţia de PR a baronului PSD de Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu. Şi ministrul a ajuns o agenţie de PR extrem de agresivă pe piața românească şi se vrea şi chiar și eficientă.

„Adrian Ţuţuianu a discutat cu ambasadorul Canadei despre operaţionalizarea brigăzii multinaţionale din România"." Adrian Ţuţuianu a evaluat situaţia terenului de la Muzeul Aviaţiei destinat construcţiei de locuinţe pentru militari". „Adrian Ţuţuianu: România salută anunţul preşedintelui Trump privind suplimentarea trupelor americane în Afganistan". Ca atare, zilnic, când deschizi televizorul, îl vezi peTutuianu, dai drumul radioului, auzi de Ţuţuianu, deschizi computerul, iar îl găseşti pe Ţuţuianu.

Practic, nu mai poţi să deschizi nicio conservă sau să dai drumul aragazului de teamă să nu îţi apară iar Ţuţuianu. Ţuţuianu este peste tot, mai ceva decât Ceaușescu. Ca urmare a a acestei campanii agresive de imagine, există riscul ca Armata Română să se indentifice cu acest personaj controversat numit Ţuţuianu, al cărui trecut este desprins dintr-un film cu gangsteri, ceea ce este foarte grav. Actualul ministru al Apărării, este cel care în urmă cu câțiva ani era fugărit prin Târgovişte de nişte băieţi certaţi cu legea. Ţuţuianu este cel care se deschidea la prohab ca să vadă doamnele de lângă Turnul Chindiei cât de dotat este ţăranul de la Malu cu Flori ajuns şmecher la Târgoviște şi boss de Capitală! Însă, ceea ce se ştie mai puţin despre Adrian Ţuţuianu este faptul că atâta timp cât a copilărit la Malu cu Flori, adică până prin clasa a opta, tot timpul îi curgea nasul, că deh, şi acum îl are cât a lui Pinochio.

Ca atare, sătenii din Malu cu Flori l-au botezat Mucălea, Dacă întrebi în comună de Adrian Ţuţuianu, mulţi habar nu au cine e, dar dacă întrebi de Mucălea, toată lumea ştie cine este. După alegerile din decembrie 2016, Mucâlea de Dâmbovița a ajuns senator şi chiar preşedinte al Comisiei SRI. Dar Mucălea, ajuns locotenentul lui Dragnea, vrea să fie şi mai mare şi mai tare. Aşa că Dragnea l-a înfipt pe Mucălea în fruntea Ministerului Apărării Naţionale.

Militarii de carieră au fost sideraţi de această numire. Ofensă mai mare la adresa Armatei Române prin impunerea ca ministru al apărării a lui Ţuţuianu nu a existat în ţara noastră nciodată. Mareşalul Ion Antonescu spunea că „Armata este ultima carte pe care o joacă o Naţiune", iar ceea ce se întâmplă azi în dă dreptate. Nu degeaba militarii adevăraţi, nu cei făcuţi genenrli la apelul bocancilor, spun că „Îmi este teamă de o armată de 100 de oi conduse de un leu, decât de o armată de 100 de lei, condusă de o oaie. Aşa că, Armata Română cu Mucalea Ţuţuianu la butoane a ajuns la vorbele lui Murphy: „Dacă nu poţi să uimeşti lumea cu inteligenţa ta, zăpăceşte-i pe toţi cu tâmpeniile tale!"

Ion Teleanu

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE