Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Lupul alfa

Postat la: 17.01.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Din cauza unei răfuieli intre gangsteri politici versați, hîrșiți în rele, la această oră România este țara incertitudinilor. Asta se numește atentat la siguranța națională. Cineva ar trebui să ceară aplicarea dragnea 111legii.

Pentru acești indivizi binele public nu există. Oricum e clar că nu îl slujesc. Există numai interesul lor strict personal. Este ceea ce ii obsedează și pentru care se dedau la toate turpitudinile imaginabile. Aseară am avut un exemplu. Am vizionat live execuția unuia de-ai lor. Mă intreb dacă trebuie neapărat să te bucuri atunci cînd lupii se sfîșie între ei?

Spectacolul de aseară din Kiseleff e un exemplu rău. Iată la ce este expusă o țară cinstită, văduvită de aproape tot ce este al ei, o țară harnică încăpută pe mîna cui nu trebuie. Ambele tabere la fel de toxice. O gașcă de năimiți în frunte cu lupul alfa Dragnea a ținut mortiș să facă ordine în rînduri. Cițiva mîrîiseră în front și li s-a făcut o corecție exemplară.

Au fost dați pe scări afară. Placinta se împarte la mai puțini, ce atîta pagubă! Dragnea și gașca lui numita CEx i-au redus la tăcere pe nesupuși. Haita a funcționat zeiss. Sper să fie pentru ultima dată. Urmează represalii pentru locotenenții îndrăznețului. Războiul mafiot continuă. Pînă una alta România, dacă nu știați, nu mai este guvernată. Dacă îi pasă cuiva...

Stelian Tanase

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE