Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












La Curte, birjar!

Postat la: 18.12.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Vi-l mai amintiți pe distinsul franțuzit, Dacian Cioloș? Da, fostul premier al guvernului zero. Același personaj care activa cu agricultura pe la Comisia Europeană, cu rezultate cam similare ca ale guvernului său? E, domnia sa iese la rampă, cu declarații politice de mare anvergură. Așa de inteligente, încât te întrebi pentru ce fost plătit la Bruxelles și la Palatul Victoria.

Astfel, Dacian al nostru susține sus și tare că va contesta la Curtea de Apel, ordonanța pe amnistie și grațiere. Dacă ar fi spus Gigi Becali că respectivul act nu vă ajunge la Monitorul Oficial dacă nu va fi parafat de Dica, mai treacă-meargă, dar la matale dom' Cioloș sunt alte pretenții. Ca să îți ușurăm misiunea, sugerăm că poți contesta la și Curtea de la Haga sau, ca să nu bați drumul până acolo, te poti adresa, cu același rezultat la Curtea Berarilor. După cum bine vedeți, tot curți sunt. Cuvântul curte, poate, vă aduce aminte de lecțiile de franceză făcute cu soția, când pentru a învăța intonația în limba lui Voltaire se silabisea „notre poule dans votre cour". Da, aia chiar e curte și ala chiar e pui.

Și cum despre MRÎ se mârâie ca nu se mai face, niște avocați i-au făcut stimabilului Dacian, cadou de Crăciun, un partid. PLUS, pe numele lui. Nefericită găselniță că zero PLUS zero, dă tot zero. Ghinion, cum ar spune un președinte. De aici se naște și fireasca întrebare: unde este Dacian Cioloș? Cum unde este, e în PLUS! Dar de la nume până la statut e cale lungă. Unul dintre punctele de bază ale acestuia din urmă este că formațiunea politică nu tolerează nepotismul. Poate și de aceea, doi dintre fondatori sunt soț și soție. Unde e nepotul? Deci, cu PLUS tot înainte și la mai mare cu declarațiile respunsabile ale domnului Cioloș. Je vous an prie!

Mihnea Talau

 

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE