Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Judecata lui Dragnea

Postat la: 18.06.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Săptămîna care incepe miine este iar una fierbinte si nu doar meteo. Calendarul nostru se face de la o vreme in fcț de agenda lui Liviu Dragnea. Țara asta fierbe cind are el interes si se calmează cind își pierde interesul. Pe 21 iunie ar urma să avem o sentinta definitivă în dosarul Bombonica. Condamnarea lui Dragnea ar insemna o schimbare radicala a peisajului politic. Dispariția din spatiul public, de la manșe, a celui care a întors țara up side down din 2016 incoace. Cărțile sunt făcute pentru a fi achitat. Caz in care povestea asta urita va continua in aceiași parametri, cu aceiași protagoniști și figuranti, cu aceleași mize.

Sunt destui in PSfd care ar dori sa fie condamnat. Dragnea o stie mai bine ca oricine. Unii rivnesc fotoliul de lider, altii speră ca avind noua conducere șansele de a urca mai repede în cariera sa crească. Dragnea a incurajat doar o gașcă restrinsa, care trage toate foloasele. In rest partidul este blocat, tovarasii stau aliniati ca în rastel cu degetele la chipiu si asteapta zile mai bune. Esti cu Dragnea bine. Nu - ești out, la coltul clasei, cu genunchii pe coji de nuca. Un paria. Nu e mirare că multi ar dori sa se termine comedia oferita de Dragnea dupa ultimele alegeri parlamentare.

miting psd 3Mai este o chestiune sensibila care se apropie si ii pune pe jar mai toti pesedistii cu pretentii. Listele. Mai fiecare rîvneste la pozitii mai bune decit deține azi. Unul vrea la Bruxelles, europarlamentar, pe 8000 euro lunar plus angarelele. Altul vrea in Cameră sau Senat, altul vrea primar etc. Totul se decide in aceste luni cind se rtaeg linie și Dragnea incepe să se facă impărteala. Inevitabil tensiunile cresc. Si evident- o situatie este cu Liviu Dragnea lider absolut PSD,anturat de gasca lui și alta plecarea lui din politica și vacantarea locului de președinte PSD. Multi isi doresc statu-quo, dar sunt și destui care vor dinamizarea partidului, o schimbare de directie și oameni noi la vîrf.

Liviu Dragnea tine partidul cu două lucruri 1/ promisiunea că va cistiga alegerile din 2019-2020 si deci că PSD va rămîne la putere și 2/ prin schimbarea legilor justitiei și a codurilor mii de dosare vor fi albite. Asta este adevărata miza a zilei de 21 iunie 2018.

Stelian Tanase

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE