Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Haita dezlănțuită

Postat la: 20.06.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ieri am avut spectacolul unui tăvălug la Camera Deputaților. M-am intrebat de ce? E vorba intii de toate de un vot cu dedicație. Beneficiarii lui sunt diversi insi de la baza pînă la virful PSD și ALDE.

Nici in Ppozitie nu sunt prea multi dezinteresați. PSD si ALDE fac treaba murdara, dar beneficiari sunt și prin alte părți. Prin votul de ieri s-a comunicat oficial ca România nu mai dorește să i se ridice criticatul MCV. Rămîne cu un picior în Europa și cu unul afară. Modelele Orban Erdogan Putin iși fac loc în forță. Intoarcem spatele Uniunii Europene. Fondurile de miliarde de de acolo nu pot fi jefuite, așa că liderii PSD si-au spus că nu ne trebuie, nouă românilor. Cum nu ne trebuie nici autostrăzi, căi ferate, școli, spitale, canalizare, etc. De ce am scăpa de sărăcie!? Cine îi mai votează atunci pe Dragnea&Co !?

Politicul pune stapînire pe justiție, nu cumva să mai aibă vreun deranj din partea procurorilor și judecătorilor liderii, parlamentarii, cadrele PSD. S-a dat drumul la furat. Iar pentru cei care deja au făcut-0 sa stie că dosarele lor sunt în curs de albire, și că nu mai au a se teme de anchete, procese, de ani de pușcărie, nici de confiscarea averilor dobîndite prin rapt. Si de data asta avem de a face cu iluzia că cei aflai la putere vor rămine veșnic în această poziție. Am mari îndoieli că vor supraviețui anului 2020.

Viteza cu care s-a votat ieri modificarea Codurilor de procedura penală a fost amețitoare. Extrem de grabiti acesti domni - ca fata mare la măritat. Cred ca deputatii PSD si ALDE habar nu au ce au votat, stiu doar ca li s-a ordonat de către Dragnea si Tariceanu ce și cum să facă. Nu tu dezbatere, nu tu argumente.

PSD&ALDE au fost extrem de grăbite. Interesant, Liviu Dragnea nu pare prea sigur de el devreme ce și-a lăsat o portiță de scăpare. Nu a fost prezent în sală desi e presedintele Camerei Deptatilor, iar chestiunea pusă la vot fff importantă. A stat după perdea și a condus lucrările cu telefonul. A lucrat prin intermediari, așa cum îi place cel mai mult. Astfel nu i se va imputa mai tîrziu manevra asta ticăloasă. El este principalul beneficiar, oricum cel mai vizibil. Graba vine din faptul că pe 21 iunie are pronunțare definitică in dosarul Bombonica si vrea să se asigure că totul va decurge OK pentru el. Vrea să se vadă în sfirșit scos din cauză. Nu degeaba a dat ordin să se taie microfonul atunci cînd Opozitia a devenit prea gălăgioasa și insistentă. Toate amendamentele ei au fost de altfel respinse. Democrația este mai amențată ca niciodatade la mineriadele din 1990-91.

Vocația democratica a PSD-ului este egală cu zero. Rădăcinile lui peceriste se văd de la distanță. Mi s-a părut ieri că văd o haită dezlănțuită.

Stelian Tanase

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE