Gâlceava vânătorească a mistreților din PSD
Postat la: 07.01.2018 | Scris de: ZIUA NEWS
0
PSD-ul lui Liviu Dragnea stă din nou pe un butoi cu pulbere. De data aceasta, artificierul de serviciu a fost baronul de Giurgiu- Nicolae Bădălău, care, dintr-odată, s-a trezit vorbind după Crăciun că Guvernul ar trebui restructurat de la 24 de ministere la maxim 17.
Imediat, a ieșit baronul de Olt, vicepremierul Paul Stănescu, și l-a pus la punct pe Bădălău, spunând că nu este oportună restructucturarea cabinetului Tudose. Opppsss! Ce faceți mai băieți? Voi doi locotenenții de încredere ai lui Dragnea nu vă mai înțelegeți? Ce l-a apucat pe Bădălău? De ce a sărit Stănescu să-l contrazică? În realitate, declarațiile acestea contradictorii în spațiul public au pornit de la o vânătoare. În ziua de Sf Ștefan, baronul Niculae Bădălău a organizat o vânătoare de mistreți pe fondul Căscioarele din nordul județului Giurgiu. La această partidă de vânat în țarc unde au fost împușcați vreo 40 de mistreți participarea a fost extrem de restrictivă, de doar șase persoane.
Cine a tras după mistreți? Cinci baroni grei din PSD și unul mai micuț, dar cu tupeu, adică Liviu Dragnea- Teleorman, Paul Stănescu-Olt, Ionel Arsene-Neamț, Dumitru Buzatu-Vaslui, organizatorul-Nicolae Bădălău -Giurgiu și baronaşul în devenire Marian Mîna-"Scheletul"-fînul lui Bădălău. După ce mistreții au fost puși cu botul pe labe, s-a trecut la partea a doua și cea mai interesantă, adică la dezlegarea limbilor la un pahar de țuică sau de vin și depănarea poveștilor vânătorești, dar mai ales a celor politice. Atunci cei șase baroni PSD au hotărât că Doina Pană și secretarul de stat Ioan Steţco să fie demiși după Anul Nou de la Ministerul Apelor și Pădurilor. Asta a fost clar, și toți au fost de acord. Însă, de aici părerile despre schimbare lui Tudose, reducerea numărului de ministere și schimbarea unor miniștrii au declanșat dispute aprinse și greu de descris.
Bădălău ar fi cerut Ministerul Mediului pentru fînul său, iar la Transporturi să fie numită Magdalena Grigore de la ALDE pe care o controlează 100% baronul de Giurgiu. Adică, Bădălău ar putea împuşca doi iepuri dintr-un foc. S-a mai discutat despre schimbare a vreo șapte -opt miniștri- Carmen Dan, Liviu Pop, Olguța Vasilescu, Florin Bodog, Ilan Laufner, Mircea Dobre, Marius Dunca și Lucian Şova. Pentru unii s-a căzut de acord, pentru alți, însă nu, și de aici a început scandalul. Bădălău vrea una, Dragnea vrea altceva, iar ceilalți patru chibițau mai timid ca niște copii de clasa a patra. Dintr-odată, furios, baronul de Teleorman s-a ridicat, și-a luat pușca și dus a fost.
Ce a urmat, se știe și luni la Comitetul Executiv Național se va tranşa partida dintre Dragnea și Bădălău și chiar soarta lui Mihai Tudose. Însă, nu trebuie omis că Bădălău și-ar putea pierde funcția de președinte executiv al PSD așa cum s-a întâmplat cu Valeriu Zgonea, că deh...baronul de Giurgiu n-a fost ales de congres, iar cum Dragnea mai are încă mulți baroni de partea sa, s-ar putea să-i expire mandatul lui Bădălău? De luni, oricare dintre Paul Stănescu, Mihai Tudose sau chiar Marian Oprişan ar putea deveni președinte executiv al PSD. Și când te gândești că tot scandalul a pornit de la o vânătoare! Și tot de la o vânătoare a pornit şi scandalul în PSD din 2003, și, tot de atunci, s-a declanșat începutul sfârșitului pentru Adrian Năstase pe care Bădălău îl divinizează. Să fie doar simple coincidențe sau un nou început de sfârșit pentru PSD!?
Ion Teleanu
ULTIMA ORA
-
Cum a apărut teoria conform careia Pamantul ar fi gol pe dinauntru si civilizatii superioare locuiesc spre centrul Terrei
În mod cert, credinţa că Pământul este gol, a fost şi încă mai este, extrem de răspândită în multe părţi ale lumii. De-a lungul vremii, mulți scriitori au preluat această idee și au scris romane pe această temă, iar Jules Verne, cu a sa Călătorie în centrul Pământului este cel mai cunoscut.
-
Au facut un experiment cu plățile cash în Suedia, țara care a renunțat aproape în totalitate la tranzacțiile cu numerar și uite ce au pățit!
Cash-ul mai poate fi folosit doar în așa numitele „insule de numerar" în Suedia. E vorba de niște zone de unde oamenii în vârstă, care nu știu să se descurce cu tehnologia, îți procură alimentele de bază. Pe lângă acestea realități un studiu efectuat în țara scandinavă a dat peste cap toate datele specialiștilor.
-
Timeo Danaos: Theodoros Roussopoulos e cel care a sesizat Comisia de la Venetia in privinta loviturii de stat patronata de Klaus Iohannis
Raportul devastator al Comisiei de la Veneția despre lovitura de stat din România - anularea arbitrară a alegerilor - care a fost dat azi publicității și care punctează gravele abateri de la democrație ale statului român este meritul unui om pe care îl putem numi eroul necunoscut al luptei contra abuzurilor regimului Iohannis.
-
Cercetare cu peste 2 milioane de subiecti: Vaccinurile mARN folosite la Covid modifică personalitatea oamenilor
Cercetătorii din Coreea de Sud au realizat un studiu amplu, cu peste 2 milioane de participanți, care a fost publicat în renumitul National Journal.
-
S-a găsit satul din România unde locuiesc aproape 100 de daci: Locuitorii păstrează obiceiurile străvechi și au porecle de animale
Satul Târsa, situat în Munții Șureanu, cu o populație de sub 100 de locuitori, a devenit un loc tot mai vizitat de turiști datorită îmbunătățirii drumurilor și includerii sale pe traseul Via Transilvanica.
-
Contractul prin care a fost închiriat tezaurul furat. Olandezii erau obligați să asigure paza DOCUMENT
Corpul de Control al prim-ministrului a ajuns luni dimineața la Ministerul Culturii pentru a ridica documentele referitoare la obiectele de patrimoniu împrumutate unui muzeu din Olanda și ulterior furate.
-
De ce mai cere si trump bani in plus pentru inarmarea NATO: Complexul industrial militar american a avut o crestere de vânzări de sute de miliarde de dolari în 2024
Vânzările de echipamente militare americane către guverne străine în 2024 au crescut cu 29%, până la un record de 318,7 miliarde de dolari, a anunţat vineri Departamentul de Stat al SUA, în condiţiile în care țările încearcă să îşi reînnoiască stocurile de armament trimise în Ucraina și să se pregătească pentru conflicte majore.
-
Marcel Ciolacu nu cere nicio demisie desi a aflat că aurul dacic a fost scos ilegal din țară și confirmă acest fapt
Premierul Marcel Ciolacu a declarat, luni, că nu a existat o hotărâre de guvern prin care să se fi permis ca aurul dacic să fie scos din țară, astfel că scoaterea tezaurului din România s-a făcut ilegal.
-
O să facă față guvernul Ciolacu celor mai importante 10 riscuri guvernamentale si publice din 2025? Dacă nu, o să fie un an de teroare financiară
Având în vedere incertitudinea economică și presiunile financiare cu care se confruntă atât autoritățile guvernamentale, cât și cetățenii, practicile actuale nu mai reprezintă o opțiune viabilă. Organizațiile guvernamentale și din sectorul public vor trebui să facă o serie de compromisuri dificile și posibil greu de acceptat, care sunt necesare pentru a atenua riscurile și a preîntâmpina crize mai grave în viitor.
DIN CATEGORIE
- TOP CITITE
- TOP COMENTATE
- 1.Condiția necesară ca Georgescu să fie lăsat să candideze. Primul pas a fost realizat!
- 2.Furtul aurului dacic a fost comandat de un actor statal
- 3."Am spionat în Cuba pentru CIA"
- 4.Problema cu discursul "strămoșesc"
- 5.Hai să vă povestesc cum văd eu fact-checkingul
- 6.Salut, David
- 7.Hemiplegia morală definitivă
- 8.Schimbarea Americii și a lumii
- 9.Nu te TEME, popor român!
- 10.Iranul, model pentru regimul de la București
comentarii
Adauga un comentariuAdauga comentariu