Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Gâgă de la Energie

Postat la: 02.10.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

În urmă cu mai bine de zece ani,doi tineri rotofei, cu fălci şi burţi proeminente, care abia dacă legau două vorbe, se învârteau ca doi maidanezi pe lângă maşina celui mai longeviv primar liberal din sudul ţării. „Şeful sunteţi ca tatăl nostru. Nu o să uităm niciodată ce-aţi făcut pentru noi", repetau ori de câte ori aveau ocazia să fie în preajma edilului.

Timpul a trecut cu viteza sunetului. Celor doi căţeluşi le-a crescut colţii şi-au devenit buldogi. Asmuţiţi de sforarul liberal trecut la ALDE Daniel Chiţoiu,, cei doi l-au muşcat de fund şi săpat pe edilul liberal până când l-au schimbat din fruntea PNL Giurgiu cu un alt maidanez mai brunet. Drept recompensă, cei doi rotofei au ajuns să ocupe funcţii de conducere în administraţia centrală şi, ulterior, chiar au devenit deputaţi, unul pe lista PSD, celălalt la ALDE. Însă, deputatul rotofei de la ALDE a fost mai norocos decât cel de la PSD şi a ajuns ministrul Energiei. Este vorba de Toma Petcu Florin. Ajuns deputat şi ministru al Energiei şi-a demonstrat imediat dovada prostiei şi incompetenţei. Şi-a postat pe site-ul Camerei Deputaţilor un CV presărat cu o mulţime de greşeli elementare. Mai mult, susţine că poate conduce orice "compartiment din cadrul unei compani (sic!) cu excepţia celui economic". Dar dacă nu poate conduce un departament economic în cadrul unei companii, aşa cum recunoaşte, cum va reuşi să coordoneze un minister economic important? Şi trebuie precizat că Ministerul Energiei este unul economic şi,culmea, este condus şi acum chiar de el, Toma Petcu, cel care susţinea că „nu poate conduce un departament economic în cadrul unei companii".

Tot el, mai spunea în ianuarie 2017 că are "Pregătire militară şi de autoapărare, dobtndite an cadru Şcoli Superioare a Jandarmeriei Române de la unitate Roşu". Un alt exemplu: "Pot asigura un bun management, sunt un bun profesionist , pot asigura relaţii bune cu parteneri externi şi interni şi deasemenea cu autorităţile locale"."'Din păcate şi îmi asum acest lucru, nu am acordat atenţie importantă, am lăsat membrilor grupului ALDE posibilitatea de a-mi distribui CV-ul. Au luat un CV mult mai vechi al meu. În acel moment eram propus pentru o funcţie tehnică. Este de acum aproape 10 ani de zile, deci nu era pregătirea ulterioară, pentru că, dacă va uitaţi în CV mai sus, o să vedeţi că am condus două companii private care au fost listate la bursă pe regulile CNVM, două S.A.-uri foarte importante şi am căpătat experienţă necesară', a susţinut Petcu. Oooopsss! Mai bine tăceai că filosof rămâneai. Cât de bine ai manageriat cele două companii, mai bine lasă să spună miliardarul care te-a angajat doar pe competenţe politice şi un fost polistist pensionat de câteva săptămâni.

Recent, ministrul Energiei Toma Petcu a mai debitat o altă perlă de clasa întâi. Întrebat dacă a observat creşteri de preţuri la pompă, el a precizat: "N-am carnet, nu sunt şofer. Sincer, nu alimentez şi nu cunosc preţul". Orice comentariu este inutil, iar replica fostului premier Victor Ponta spune totul despre gândirea de nivelul ghenunchiului broaştei a acestuia: Mă gândeam că dacă aş fi fost azi prim-ministru l-aş fi rugat politicos pe dl ministru să îşi dea demisia pentru această prostie - dar de fapt cred că nu l-aş fi numit niciodată ministru??!", Dar, din păcate, traseistul politic Gâgă de la Giurgiu, adică ALDE Toma Petcu, este încă ministrul Energiei şi ne vorbeşte de strategia energetică a României după ce a făcut ţăndări, după 2013, prin jocuri de culise mizerabile şi trădări ordinare, cea mai puternică organizaţie a PNL din ţară. Jenant şi scandalos! Dar la Toma Petcu te poţi aştepta la orice, atâta timp cât pentru el nu există morală şi bun simț iar la el totul se rezumă la ciolan, şi pentru a-l roade e în stare de orice. O dovadă în acest sens este că la ora actuală tatonează tabăra liberală, îl susține pe Răzvan Cuc să preia șefia organizației PSG Giurgiu și bate la ușa unui partid nou înființat. Adică pentru Gâgă de la Energie, scopul scuză mijloacele!

Ion Teleanu

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE