Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Egalitatea de șanse dintre doamna și domnul Coldea. În operațiunea START

Postat la: 07.04.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

În această zi dramatică în dimensiunea ei biblică, îmi face o plăcere deosebită să semnalez că există în România un mare număr de cupluri perfect echilibrate. Între acestea, faimoasa pereche Coldea. În ceea ce îi privește, egalitatea de șanse a triumfat. Pe bani europeni. Ceea ce Coldea a luat dintr-o parte - un exemplu concludent e Sebastian Ghiță - doamna Ioana Dorina Coldea a luat din altă parte. La fel de consistent. În operațiunea START.

Este numele de cod al unui proiect mult timp strict secret, derulat într-o locație strict secretă a SRI, Institutul de Tehnologii Avansate, inițiat de Florian Coldea. Obiectivul vizat: atragerea în câmpul tactic a unui număr uriaș de procurori și judecători, prin metoda pașnică a organizării unor tabere de instruire a acestora. Care s-au dovedit a fi poligoane de dresaj. De dresaj și subordonare a Justiției. Operațiunea a costat sume uriașe de bani, iar Coldea a găsit și soluția. Bani europeni derulați prin Ministerul Muncii. Sub forma unui proiect și a unor bani dați Departamentului pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați.

Și egalitatea de șanse s-a produs. Doamna Ioana Dorina Coldea, ofițer superior SRI, cei mai mulți atribuindu-i gradul de general, și conducător al Departamentului de Psihologie, a devenit peste noapte profesor al judecătorilor și procurorilor, într-un program organziat de SRI prin inetrmediul unității sale militare, numită Academia Națională de Informații Mihai Viteazul. A primit doamna Coldea nu mai puțin de 11 mii de euro și avem în acet sens două dovezi. Una - nenumăratele ordine de plată și chiar declarația de avere din 2016 a lui Florian Coldea, în care este atestat acest lucru.

Postez un număr cred suficient de mare de asemenea ordine de plată, ca să nu se mai îndoiască nimeni de afirmațiile mele. Alte 40 de mii de euro au fost cheltuite cu ofițeri SRI care au participat la opera de dresaj a procurilor și judecătorilor. Interesant că, printre aceștia, am găsit și patru așa-ziși publiciști ai Revistei Intelligence a Serviciului Român de Informații: Antonio Marius Rebega, Bercaru Marius Nicolae și Sava Sorin George. Lectură plăcută. Postez dovezile. 13. Număr cu ghinion. Pentru cine?

Sorin Rosca Stănescu

DOVEZILE AICI

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE