Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dragnea vrea să impună amnistia și grațierea în "buza" Crăciunului

Postat la: 06.12.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Liviu Dragnea și fidelii săi pregătesc, din plin, OUG pe amnistie și grațiere. Nu vă duceți după fentă, actul normativ va fi impus fără doar și poate, în cadrul ultimei ședințe de Guvern de dinaintea Crăciunului.

Se mizează pe plecarea studenților și pe faptul că majoritatea bucureștenilor fie vor fi duși în provincie, fie vor fi amorțiți de spiritul Sărbătorilor de Iarnă. Nu vă amagiți aiurea: OUG pe amnistie și grațiere nu va mai repeta eroarea OUG 13, când a fost lăsat un termen care a permis abrogarea. De data aceasta, fiți convinși, nu va mai exista un astfel de termen.

Ceea ce înseamnă că prevederile vor intra în vigoare din chiar secunda în care textul OUG va fi publicat în Monitorul Oficial. Orice s-ar mai întâmpla după acel moment, chiar nu mai contează absolut deloc, întrucât OUG va produce, inevitabil, o multitudine de efecte.

Potrivit surselor mele, Tudorel "Gargamel" Toader refuză în continuare să-și asume demersul, deși îl va aviza și îl va susține declarativ. De această dată, inițiativa OUG îi va aparține, cel mai probabil, ministrului Internelor, Carmen Dan, care are cadrul necesar acestei mișcări extreme. Judecătorul CCR Toni Greblă, actualmente secretar general al Guvernului cu siguranta va avea un cuvânt greu de spus in ceea ce privește acest act normativ!

O OUG pe amnistie și grațiere va turna cu nemiluita gaz pe focul de la Bruxelles, mai cu seamă după recenta rezoluție adoptată de Parlamentul European cu privire la statul de drept din țara noastră. Urmarea? România alunecă, din ce în ce mai amețitor, pe toboganul iliberalismului. Ceea ce nu-i deloc bine, fiindcă riscăm să demolăm tot ce s-a întâmplat pozitiv după momentul aderării la Uniunea Europeană ca țară cu drepturi depline.

V-am spus și o repet: urmează o iarnă a vrajbei noastre! Țineți aproape.

Simona Man

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE