Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dragnea a decis: OUG pe amnistie și grațiere! Urmează o iarnă vulcanică

Postat la: 28.11.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

E pe cale să se-ntâmple ceea ce eu v-am tot avertizat, de-a lungul ultimelor luni: Liviu Dragnea și acoliții săi pregătesc impunerea deja proverbialei OUG vizând amnistia și grațierea. După demisia lui Paul Stănescu de la portofoliul Ministerului Dezvoltării - unicul contestatar guvernamental al acestui proiect, care a tergiversat o perioadă planurile lui Dragnea -, Executivul PSD-ALDE intră în line dreaptă în ceea ce privește adoptarea amnistiei și grațierii.

Ceea ce înseamnă că urmează o furtună de proporții, dintr-o săptămână în alta, în condițiile în care termenul limită pentru rezolvarea problemei este finalul acestui an. Iar Daddy nu are de gând să piardă cursa contra cronometru cu dosarul angajărilor fictive, speță în care e condamnat, în primă instanță, la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare. De notat că sarabanda completurilor de judecată - săvârșită cu aportul unor instituții ale statului: Parlament, Guvern și CCR - nu-l salvează pe Dragnea, ci doar îi oferă o gură de aer.

Tocmai de aceea, Liviu Dragnea pune din nou presiune pe ministrul Justiției, Tudorel Toader, pentru ca acesta să-și asume public tenebroasa OUG, document deja redactat și păstrat într-un sertar bine poziționat. La urma urmei, dacă Toader va continua să facă mofturi, secretarul general al Guvernului - l-am numit pe Toni Greblă, pe care Dragnea l-a dorit ministru al Justiției - și-ar putea asuma demersul, fiind distribuit în rolul lui Florin "Altă întrebare" Iordache, din debutul scandalului OUG 13. Așa că, pregătiți-vă de ce este mai rău, dragilor! Ăștia sunt în stare de orice pentru a-și atinge scopurile.

Simona Man

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE