Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dar despre dosarul EADS?

Postat la: 04.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

In dosarul in care Neculai Ontanu a fost acuzat de DNA ca a luat mita 1500 de metri patrati de teren de la Dragos Dobrescu si de la Cristi Borcea, teren care a ajuns la Gabriel Oprea si pe care acesta si-a ridicat un bloc, a intervenit prescriptia vara trecuta.

Din acel dosar, a fost disjuns un altul in care trebuia sa fie anchetat Gabriel Oprea, beneficiarul real al mitei. In acel dosar nu s-a miscat nimic si nu a fost instrumentat de Mihaela Moraru-Iorga. O fi si el prescris? In dosarul mortii politistului Cosmin Gigina faptele nu sunt prescrise, iar dosarul nu s-a aflat in instrumentarea Mihaelei Moraru-Iorga.

Anul trecut, cand se faceau doi ani de la moartea politistului, intr-o maniera festivista, de parca ar fi fost ceva de sarbatorit, au fost chemati niste fosti sefi din Brigada Rutiera la audieri. De parca in luna aprilie sau in august nu se puteau face acele audieri. Dar, na, trebuia sa afle opinia publica despre faptul ca "se lucreaza". Parintii lui Cosmin Gigina, disperati din cauza ca nu se misca nimic, au facut cerere la Inalta Curte pentru ca DNA-ul sa fie obligat sa incheie mai repede cercetarile.

Sigur, faptul ca aceste doua dosare il vizeaza pe Gabriel Oprea, individul cu sufrageria, nu ne face sa ne punem intrebari. Deloc. A, si ca tot mi-am adus aminte, dar despre doarul EADS, ala anuntat cu mare pompa in 2014, cand a fost inceput si dosarul Microsoft, se mai stie ceva? Sau e si ala prescris?

Emilia Sercan

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE