Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cum vrea Dragnea să o revoce pe Kovesi. Pionul "Gargamel"

Postat la: 14.03.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Nu vă lăsați prostiți de "marile decizii" declamate de caraghiosul conclav intitulat "congresul extraordinar al PSD"! Cu sau fără iubită, cu sau fără fluturi în stomac, Liviu Dragnea urmărește un singur țel: deturnarea atenției publice de la războiul total pe care-l poartă, susținut și direct interesat, împotriva Laurei Codruța Kovesi, șefa DNA, pe care plănuiește să o mazilească prin intermediul lui Tudorel "Gargamel" Toader, pionul postat în vârful Ministerului Justiției.

Potrivit surselor mele, îndată ce președintele Klaus Iohannis va respinge, oficial, solicitarea de revocare a șefei DNA, năstrușnicul Gargamel va prezenta, la Palatul Victoria, o sesizare adresată CCR și va cere ca Executivul să își asume documentul. Ceea ce, m-au încredințat sursele, s-ar putea rezolva cu viteza luminii, printr-un simplu scârțâit de peniță.

Motivația acestei noi perdele de fum este cât se poate de simplă: Dragnea și Tăriceanu - protagoniști ai dosarelor DNA - se folosesc de Gargamel pentru a salva aparențele operațiunii de mazilire a Laurei Codruța Kovesi, pasând totul în ograda unui guvern atent păpușat de la Kiseleff nr. 10.

Nota bene: dacă, de-a lungul ultimului an, Valer Dorneanu (fost deputat PSD) a găsit de cuviință să încline (cu o constanță cel puțin alarmantă!) balanța deciziilor CCR în favoarea partidului său de suflet și de proveniență, acum, după usturătoarea vizită a lui Frans Timmermans, prim-vicepreședintele Comisiei Europene - dar și după multiplele avertismente externe lansate, cu duritate, atât de Departamentul de stat al SUA, cât și de cele mai importante cancelarii ale Europei -, e complicat de anticipat dacă Dorneanu va accepta să se arunce cu capul înainte în aventura mazilirii Laurei Codruța Kovesi.

P.S. Domnul Dorneanu să nu-și facă iluzii pripite: România este graniță NATO și țară membră UE, așa că toți ochii care contează vor fi ațintiți asupra sa.

Simona Man

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE