Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Conferinta de presa a Laurei Codruta Kovesi: Demonstratie pentru cat de puternic este statul paralel!

Postat la: 15.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

In aproape 2 ore de conferinta de presa, Kovesi, procurorul-sef DNA, NU A SPUS NIMIC, PARAND CA SPUNE TOTUL. Sa explic:

Kovesi a prezentat opiniei publice Raportul facut de procurorul-sef DNA - Ploiesti, Lucian Onea, CARE S-A CERCETAT PE SINE INSUSI, dupa ce in spatiul public au iesit inregistrari si inscrisuri care dovedesc falsificarea de probe in dosarul penal! Cum este posibil asa ceva? Cum este posibil sa inghitim o asemenea diversiune? Pai, cum sa-l pui pe cercetat sa se cerceteze pe sine? Asa se face la DNA? Este un principiu elementar in drept, asemenea cercetari - Raportul lui Onea - neavand nicio valoare juridica. Inspectia Judiciara a si adus grave acuzatii la adresa Codrutei Kovesi atunci cand aceasta l-a desemnat pe adjunctul sau sa-i cerceteze pe ceilalti procurori - cu privire la inregistrarile facute in sedinta interna a DNA -, desi acesta participase si el la sedinta, putand a fi chiar el cel care facuse inregistrarea! Inspectia Judiciara a anulat respectiva cercetare.

Concluzia? Ca totul este legal! O mai spusese Onea in urma cu 2 zile, in propria conferinta de presa! Prin urmare, Kovesi nu a spus nimic nou. Cand jurnalistii au inceput sa-i puna intrebari, daca-si asuma Raportul lui Onea - care s-a cercetat pe sine -, Kovesi a inceput sa dea din colt in colt: NU, A SPUS, ASTEAPTA ANCHETA INSPECTIEI JUDICIARE! Pai, atunci, de ce a facut conferinta de presa, de ce si-a asumat Raportul lui Onea? Cand Raportul se va dovedit fals, ce va face? Ca acum Kovesi nu si-l asuma, de fapt!

Ce m-a ingrozit? Limbajul de lemn, refuzul de a raspunde cu adevarat la intrebari, folosirea institutiilor statului ca un fel de paravan si justificare pentru abuzuri etc.! Cu atat mai mult cu cat, stim foarte bine, ca institutiile asa-zise de control au fost si sunt folosite tocmai pentru a NU CERCETA, CI PENTRU A ACOPERI SI MUSAMALIZA! Cum? Augustin Lazar o poate cerceta in mod real pe Kovesi si subordonatii ei? CSM si Inspectia Judiciara - institutii paralizate de infiltratii statului paralel - sunt institutii credibile si eficiente? Oare nu aceste institutii aveau si rolul preventiv, ca Negulescu - Portocala si Onea sa nu fi existat? De ce acestia n-au fost opriti de mecanismele de control interne? De ce toate sesizarile care s-au facut impotriva lui Negulescu au condus la arestarea celor care au facut sesizarile, ca un act de represiune, fara nicio urmare pentru Negulescu?

Teribil! Caracatita este uriasa si foarte puternica. Iar tentaculele ei s-au infipt adanc nu numai in sistemul institutional, dar si in creierele multora dintre romani, manipulati si intoxicati in mod grav si, poate, definitiv! Asa au facut si bosevicii si nazistii, pentru care minciuna si crima au substituit in totalitate adevarul!

Aurelian Pavelescu

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE