Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cine sa guverneze tara?

Postat la: 16.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Exprim pozitii politice in urma unor analize pe care le fac. De la cazul Grindeanu la situatia OUG 13, Comisia de ancheta din parlament cu... "statul suntem noi" la procurorul Portocala, simbolul DNA...

Zombi de pe facebook, foarte vocali, pentru ca de aceea sunt zombi, dincolo de gardul invizibil ma injura intr-una ca... de ce nu incep comentariile cu "jos Dragnea, jos PSD"? Si iar isi flutura capetele furioase pe-acilea... Pentru ca PSD si ALDE sunt la guvernare, in urma votului poporului si, as zice, guverneaza oricum mai bine decat Ciolos si Turcan/Gorghiu. Pentru ca asa-zisele guvernari de dreapta, de fapt guvernari absolut improvizate, sub directia PPE, au avut un singur scop: austeritatea. Fara niciun proiect social. Ceea ce a condus la colapsul societatii. Am mai spus-o: dreapta nu inseamna guvernari anti-masuri sociale, ci solutii diferite, dar tot cu impact social... Imbecilii care au ocupat dreapta zic: la gara, ba, plecati din tara, mergeti la bursa sa vindeti si sa cumparati, platiti impozite si... la DNA... cam atat.

Pentru ca la PNTCD ultimul principiu lasat de Maniu este "dreptatea sociala", iar PNT-ul interbelic a fost un partid de mase, care a venit cu mari proiecte sociale. Noi nu suntem PNL si nici USR, de la intemeietorii nostri citire. Zombi de pe facebook si televiziuni, l-am vazut pe Cristian Tudor Popescu din nou in delir, facand din Grindeanu erou, pentru simplul motiv ca il poate injura mai abitir pe Dragnea (dobitocul l-a comparat pe Grindeanu cu Parvulescu, cel care s-a opus lui Ceausescu), au insa o misiune: a toca guvernarea actuala, indiferent de rezultatele ei. Ca s-au marit salariile... nu e bine; ca s-au marit pensiile... nu e bine; ca a scazut impozitarea... nu e bine; ca, totusi, cu toate blestemele, Statistica zice crestere economica 5,7%, cu toate maririle... NUUUU E BINE; ca s-au luat ceva masuri impotriva taierii padurilor... NU E BINE; ca inflatia a ramas foarte mica... nu e bine... etc., etc.

Aaaa, baietii cu ochii violeti, ca aia cu ochii albastri au cam dat ortul popii, vor altceva si pe cineva anume la butoane din 2019, la prezidentiale... e bine! Si atunci ii arunca pe zombi pe piata: distrugeti, infestati, rupeti capetele. Pai, cine sa guverneze, bre, si cum? Ca majoritatea e la ei! Pai de ce nu castigara ailalti alegerile? Pai cum ar fi prim-ministru Turcan, iar Alinuta la comunicatii?

Aurelian Pavelescu

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE